Οι δηλώσεις του Σάκη Ρούβα για την υπόθεση Λιγνάδη φαίνεται ότι έκαναν μεγαλύτερη ζημιά στον τραγουδιστή από ότι περίμενε και ο ίδιος.

Η νέα παραγωγή της Acun Medya «The Masked Singer» που ήταν προγραμματισμένη να βγει στον αέρα το επόμενο διάστημα φαίνεται ότι παγώνει προς το παρόν.

Ο λόγος φαίνεται πως είναι οι δηλώσεις του ερμηνευτή στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για τον Δημήτρη Λιγνάδη.  Κάποιοι υποστηρίζουν πως, μετά τη θύελλα αντιδράσεων, o ΣΚΑΪ προβληματίζεται αν πρέπει να  βγάλει στον τηλεοπτικό αέρα το σόου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του okmag, η εταιρεία παραγωγής δεν επιβεβαιώνει τα σενάρια για «πάγωμα» του σόου αυτή την στιγμή. Ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει να βγει στον αέρα το συντομότερο, καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τα δικαιώματα του project που έχει στη διάθεσή του.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να δούμε και την επίσημη θέση και απόφαση που θα πάρει το κανάλι του Φαλήρου για το πολυδιαφημιζόμενο σόου καθώς μέχρι στιγμής τηρεί σιγήν ιχθύος, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να πιέζει.

Το The Masked Singer είναι ένα project στο οποίο celebrities φορούν ολόσωμα κοστούμια την ώρα που τραγουδούν και η ταυτότητα τους γίνεται γνωστή μόλις αποχωρήσουν. Μια ακριβή παραγωγή που σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό.