Σίγουρα κάποια στιγμή στη ζωή σου έχεις ακούσει για τις πανίσχυρες ιδιότητες του κεριού της μέλισσας. Κάποια γιαγιά, θεία ή φίλη με γνώσεις επί της βοτανολογίας, κάποια στιγμή σε βοήθησε να επιταχύνεις την επούλωση κάποιας πληγής με την περίφημη κηραλοιφή ή σου μίλησε για κάποια άλλη ευεργετική του δράση. Πλέον, η επιστήμη της κοσμετολογίας έχει επιβεβαιώσει τη λαϊκή γνώση – και επιπλέον έχει αναδείξει την ικανότητα του κεριού να διατηρεί τη νεανική όψη σου.

Χρυσαφένιο ελιξίριο νεότητας

Όμως ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το κερί της μέλισσας είναι ένα 100% φυσικό προϊόν που εκκρίνεται από τους κηρογόνους αδένες του εντόμου. Με την παραγωγή του, οι μέλισσες δημιουργούν εξαιρετικά ανθεκτικούς αποθηκευτικούς χώρους για το μέλι τους – οι οποίοι μάλιστα έχουν την ικανότητα να το προστατεύουν και από τα μικρόβια.

Αυτού του είδους οι αντιφλεγμονώδεις και αντισηπτικές ιδιότητες του κεριού, όμως, μπορούν να συμβάλλουν και στην ανθεκτικότητα του δέρματός σου. Πράγματι, έχει αποδειχθεί ότι η χρήση του ενισχύει την ελαστικότητα και την απαλότητα της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα προάγει την αποκατάστασή της, τη βοηθά να επουλωθεί και την προστατεύει από την πρόωρη γήρανση.

Παράλληλα, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, συγκρατώντας την υγρασία στο εσωτερικό χωρίς να φράζει τους πόρους – επομένως, και χωρίς να επιβαρύνει τα δέρματα με ακμή.

Παραδοσιακά καλλυντικά, πρωτοποριακές τεχνολογίες

Ευτυχώς για εσένα, δεν χρειάζεται να καταφύγεις σε αυτοσχεδιασμούς: στην αγορά μπορείς να βρεις ποιοτικά, φυσικά καλλυντικά που αντλούν από τη φύση και την παραδοσιακή κοσμετολογία, ενώ παράλληλα αξιοποιούν τις καινοτομίες και τις μεθόδους του σήμερα. Και φυσικά, συνδυάζουν το κερί της μέλισσας με άλλα φυσικά ελιξίρια νεότητας, αναβαθμίζοντας περαιτέρω τη δράση του.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και τα φυσικά καλλυντικά Bee Cera, που διατίθενται αποκλειστικά στα φαρμακεία και ενσωματώνουν στις πρωτοποριακές συνθέσεις τους δραστικά συστατικά φυτικής προέλευσης, όπως το νερό από υδατικά αποστάγματα φυτών, τα φυτικά έλαια και τα βούτυρα καρπών, τα εκχυλίσματα βοτάνων, τα αιθέρια έλαια και τα φυτικά βλαστοκύτταρα – με τα τελευταία να αποτελούν από μόνα τους σημαντικό κεφάλαιο στη βίβλο της ομορφιάς σου.

Τα κύτταρα της ζωής

Όπως πιθανότατα ήδη γνωρίζεις, τα βλαστοκύτταρα είναι τα πρώτα κύτταρα από τα οποία προέρχεται η ζωή και έχουν την ικανότητα να μετατρέπονται σε οποιοδήποτε είδος κυττάρου του οργανισμού, αναγεννώντας τους ιστούς, επουλώνοντάς τους και διατηρώντας μας υγιείς. Η μείωση της αποτελεσματικότητας ή του αριθμού τους καθώς μεγαλώνουμε, έχει φανεί ότι εκκινεί τη διαδικασία της γήρανσης.

Σε αντίθεση με εμάς, όμως, υπάρχουν οργανισμοί που συνεχίζουν να αναπτύσσονται για πάντα – επομένως και να χρειάζονται δραστήρια βλαστοκύτταρα. Πρόκειται, φυσικά για τα φυτά.

Τα αρχέγονα βλαστικά κύτταρά τους αποτελούν την τελευταία επαναστατική μέθοδο στην κοσμετολογία. Χάρη στην εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητά τους σε βιταμίνες, ένζυμα και θρεπτικά συστατικά, προσφέρουν στην επιδερμίδα μας λάμψη και αναζωογόνηση, ενυδατώνουν και αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου. Ταυτόχρονα, ως μη στεροειδείς ενώσεις, είναι απολύτως ασφαλή, ενώ εργάζονται βιο-μιμητικά (δηλαδή, ενσωματώνονται στα φυσικά κύτταρα και προσαρμόζονται στη δομή τους), συμβάλλοντας στην αναδόμηση του δέρματος.

Δοκίμασέ το

Ψάχνεις τρόπους να απολαύσεις τα οφέλη της συνδυασμένης ισχύος του κεριού της μέλισσας με τα φυτικά βλαστοκύτταρα; Τα παρακάτω προϊόντα Bee Cera είναι δερματολογικά ελεγμένα, κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος και υπόσχονται να σου χαρίσουν την επιδερμίδα που σου αξίζει.

STEMCELL ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΛΑΙΜΟΥ 5 ΣΕ 1 – 50ml

98% ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

Κρέμα προσώπου, λαιμού και ματιών, 5 σε 1, με φυτικά βλαστοκύταρα εντελβάϊς και μωβ μαργαρίτας. Συσφίγγει το χαλαρό δέρμα του λαιμού, ανασηκώνει τα ζυγωματικά, εξομαλύνει τις ρυτίδες στο πόδι της χήνας και προστατεύει από το οξειδωτικό στρες (ατμοσφαιρική ρύπανση, ακτινοβολία UV).

Χρήση: Χρησιμοποίησε καθημερινά την κρέμα πρωί και βράδυ σε καθαρό πρόσωπο στην περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ. Απόφυγε την περιοχή των ματιών.

STEMCELL ΟΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΛΑΙΜΟΥ ΑΜΕΣΟΥ LIFTING – 30ml

98% ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

Ορός προσώπου και λαιμού με φυτικά βλαστοκύταρα εντελβάϊς και μωβ μαργαρίτας. Συσφίγγει το χαλαρό δέρμα του λαιμού, ανασηκώνει τα ζυγωματικά, εξομαλύνει τις ρυτίδες στο πόδι της χήνας. Περιορίζει τις κηλίδες ηλικίας και βοηθά το δέρμα να ανακτήσει την πυκνότητα, τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητά του.

Χρήση: Μετά την ολοκλήρωση του καθαρισμού, άπλωσε μια μικρή ποσότητα ορού σε όλο το πρόσωπο με απαλές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί. Στη συνέχεια, εφάρμοσε την κρέμα προσώπου Bee Cera της επιλογής σου.

Ανακάλυψε ολόκληρη τη σειρά Bee Cera εδώ και ενημερώσου για τα τελευταία νέα των αγαπημένων σου καλλυντικών στο Facebook και το Instagram.