Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα του θανάτου των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα. Μία υπόθεση που έχει συγκλονίσει τους πάντες.

Πρωταγωνιστές στην υπόθεση είναι φυσικά και οι γονείς, οι οποίοι θέλουν και εκείνοι -σύμφωνα με τα λεγόμενα τους- να μάθουν τα αίτια του θανάτου των παιδιών τους, υποστηρίζοντας με θέρμη την έρευνα που διεξάγεται.

Η μητέρα των κοριτσιών που πέθαναν Ρούλα Πισπιρρίγγου είναι πιο εύκολη στην επικοινωνία με τους δημοσιογράφους ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που από μόνη της θέλησε να δώσει εξηγήσεις.

Το ξέσπασμα του Μάνου Δασκαλάκη

Αντίθετα ο πατέρας των παιδιών δεν μιλάει εύκολα και σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και καιρό νιώθει οργή και θυμό για τα όσα ακούγονται για το στενό οικογενειακό του περιβάλλον.

Σήμερα η εφημερίδα «Πελοπόννησος» φέρνει στη δημοσιότητα την επικοινωνία της με τον Μάνο Δασκαλάκη, που αποτελεί… ένα ξέσπασμα για όλα όσα βιώνει.

Μέσα όμως από αυτήν καταδεικνύεται η «δική του αλήθεια», όπως και η στάση του απέναντι στην εν διαστάσει σύζυγό του, την οποία και στηρίζει.

«Το δίκιο θα το βρω όταν τελειώσει όλο αυτό»

«Να ξέρετε, ότι μόλις τελειώσει όλο αυτό, όσα γράφονται, δεν θα το αφήσουμε έτσι, γιατί οι ανακρίβειες είναι πολλές. Μόνο κακό μας έχουν κάνει», ήταν τα λόγια του πατέρα προς την εφημερίδα πριν λίγες ημέρες, τα οποία δημοσιεύονται σήμερα.

Ο Μάνος Δασκαλάκης λέει επίσης δηλώνοντας σίγουρος ότι: «Το δίκιο θα το βρω, όταν τελειώσει όλο αυτό. Και πιστέψτε με… δεν θ’ αργήσει. Δεν μπορείτε να φανταστείτε, ούτε στο 1%, τι κακό μας έχουν κάνει» αναφέρει.

«Σας μιλάω ως χρόνια πολίτης της Πάτρας. Και στηριζόμενος από όλες τις εφημερίδες. Και με μία άψογη σχέση με όλον τον κόσμο της Πάτρας. Για ένα άρθρο και λίγο δημοσίευση», καταλήγει ο Μάνος Δασκαλάκης.