Η Formula 1 επιστρέφει αυτή την Κυριακή στην πίστα του Μπαχρέιν, επιθυμώντας για μια ακόμα φορά να χαρίσει ένα κινηματογραφικού τύπου θέαμα στους φανατικούς θαυμαστές του αθλήματος.

Το BHMAGAZINO φιλοξενεί στο εξώφυλλό του την πίστα του Μπαχρέιν και τη νέα γενιά ταλαντούχων πιλότων οι οποίοι αποτελούν το μέλλον του αθλήματος.

Το συναρπαστικότερο πρωτάθλημα του παγκόσμιου αθλητισμού είναι εδώ. Ερχεται για 73η σεζόν σε μια καθοριστική χρονιά που περιλαμβάνει μείζονες αλλαγές στα μονοθέσια, κόντρες μεταξύ δύο κορυφαίων κατασκευαστών, καινούργιους κανόνες και τις αποφάσεις γύρω από τους Ρώσους επιχειρηματίες που υπήρξαν χρηματοδότες.

Ξεφυλλίστε το BHMAGAZINO και … χαθείτε στον εκρηκτικό κόσμο του Grand Prix που θα συνεχίσει να σας χαρίζει μεγάλες συγκινήσεις.

Στο τεύχος αυτής της Κυριακής, μπορείτε να διαβάσετε θέματα άκρως ενδιαφέροντα γύρω από τις εικαστικές τέχνες, τα βιβλία, τις επιχειρήσεις, ξεναγήσεις σε μυθικά σπίτια σημαντικών φιλελλήνων, stories γύρω από επιχειρηματίες που συγκεντρώνουν το παγκόσμιο ενδιαφέρον, ταξίδια, κ.ά.

Το BHMAGAZINO σας οδηγεί πάντα σε δρόμους μαγικούς. Όπως μόνο εκείνο ξέρει…