Δύο φρέσκα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής αναλαμβάνουν ρόλο-κλειδί στο «X Factor» του MEGA, που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 22:10. Η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος θα βρίσκονται στο backstage του πιο επιδραστικού μουσικού talent show, θα δίνουν τον παλμό και θα εμψυχώνουν τους διαγωνιζόμενους πριν και αφού περάσουν από την κριτική επιτροπή (Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος).

Ας τους γνωρίσουμε!

Η Κατερίνα Λιόλιου είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες που έχουν εμφανιστεί στα μουσικά δρώμενα τα τελευταία χρόνια. Η ενασχόλησή της με τη μουσική ξεκίνησε στην ηλικία των 10 ετών με μαθήματα ακουστικής κιθάρας και πιάνου. Μαζί με φίλους της έφτιαξε το συγκρότημα Chic ’n’ Blues, με το οποίο εμφανίστηκε στο μαθητικό μουσικό φεστιβάλ Schoolwave και, στη συνέχεια, σε μουσικές σκηνές της γενέτειράς της, της Θεσσαλονίκης. Τα πρώτα της δισκογραφικά βήματα τα έκανε με τα επιτυχημένα singles «Ήταν λίγο», «Τα συνηθισμένα», «Μεγάλα λόγια», «Δε με νοιάζει». Οι «μετοχές» της εκτοξεύτηκαν με τα τραγούδια «Story» και «Η ψυχολογία μου». Επί σκηνής έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως οι Αντώνης Ρέμος, Νίκος Βέρτης, Δέσποινα Βανδή, Σάκης Ρουβάς, Στέλιος Ρόκκος, Γιώργος Σαμπάνης.

Η Κατερίνα Λιόλιου, με την παρουσία της στο backstage του «X Factor» του MEGA, θέλει να ελαφρύνει το στρες των διαγωνιζόμενων για να απολαύσουν το ταξίδι, όπως έχει δηλώσει, και χαίρεται που μοιράζεται αυτόν τον ρόλο με τον Ηλία Μπόγδανο, που τον χαρακτηρίζει «ορισμό της θετικής ενέργειας».

Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι ο pop-rock performer που η φήμη του κυκλοφόρησε από στόμα σε στόμα χάρη στις εκρηκτικές, sold-out εμφανίσεις του πριν από την πανδημία. Είναι frontman του συγκροτήματος INCO, οι οποίοι έχουν κυκλοφορήσει πολλά singles και video clips, με πιο πρόσφατο το τραγούδι «Το ίδιο μου κάνει». Οι INCO έχουν ανοίξει τη συναυλία του Robbie Williams στο Rockwave Festival, ενώ έχουν εμφανιστεί και στο περίφημο Exit Festival στη Σερβία. Πέρα από τη μουσική, η πιο  αγαπημένη του καθημερινή ασχολία είναι ο αθλητισμός. Έχει υπάρξει αθλητής τριάθλου. Λατρεύει τις μεγάλες βόλτες στη θάλασσα και τα ταξίδια.

Για το «X Factor» του MEGA, ο Ηλίας Μπόγδανος αναφέρει: «Βλέπω διψασμένους καλλιτέχνες που θέλουν να εκφραστούν, αυτό με γεμίζει πολύ και προσπαθώ να τους πάρω το άγχος, να τους παρηγορήσουμε με την Κατερίνα αν αποτύχουν και να τους δώσουμε ώθηση». Παραδέχεται μάλιστα ότι με την Κατερίνα Λιόλιου έχουν δέσει, ότι «είναι σαν να την ξέρω χρόνια».

«X FACTOR»

Πρεμιέρα την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 22:10 στο MEGA