Λίγο πριν ολοκληρωθεί η έρευνα για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα και λίγο πριν η Ασφάλεια Αττικής εκδώσει εντάλματα σύλληψης, όπως λένε οι πληροφορίες των τελευταίων 24 ωρών, η μητέρα έλυσε την σιωπή της και ξέσπασε εναντίον όλων όσων μιλούν για την ίδια.

Με την μητέρα μίλησε δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», η οποία είπε ότι συνάντηση την Ρούλα Πισπιρίγγου στο τρισάγιο της συμπλήρωσης ενός χρόνου από την απώλεια της Ίριδας. Του βρέφους που έφυγε από την ζωή μετά την Μαλένα.

«Είμαι εκτός ορίων»

Στην πρώτη μου εύλογη απορία, της δημοσιογράφου για το πώς μπορεί και αντέχει όλο αυτό που γίνεται στα ΜΜΕ, την κοίταξε και της είπε: «Δεν είμαι στα όριά μου. Είμαι ήδη…πολύ εκτός ορίων».

Επίσης η Ρούλα Πισπιρίγγου είπε: «Θα μου πει και μένα κάποιος, τι έκανα; Κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι έκανα κακό στα παιδιά μου, θα μου πουν…πώς και πότε; Ποτέ μα ποτέ. Αυτή είναι η αλήθεια. Τι να μου πουν…;».

Επίσης, έστειλε ένα μήνυμα προ όλους όσους μιλούν για την ίδια λέγοντας:  «Θα έλεγα…σταματήστε το θέμα. Σταματήστε. Έχετε άδικο. Θα το δείτε στην πορεία ότι έχετε άδικο. Μέχρι τότε θα έχετε πάρει τη ζωή μου στα χέρια σας. Αυτό θα έλεγα. Έχω ήδη το κακό, των τριών θανάτων στο σπίτι μου. Μου έχετε κάνει κι άλλο κακό. Θα μου κάνετε κι άλλο, κι άλλο κακό και μετά…που θ’ απολογηθείτε; Λέτε, λέτε, λέτε και κανείς δεν με ζει. Κανένας δεν μ’ έχει ζήσει».

Αποκάλυψη ιατροδικαστή Λέων: Η μητέρα μάς έδωσε στοιχεία

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», τόνισε πως η μητέρα των κοριτσιών έχει σκιαγραφήσει τον θάνατό τους.

«Στις δύο πρώτες αιτίες θανάτου φαινόταν ότι έχουμε παθολογικούς θανάτους και ουσιαστικά είχαμε πρόβλημα με τις αιτίες θανάτου γιατί τα ευρήματα έδειχναν κάτι άλλο ενώ οι αιτίες κάτι διαφορετικό. Μας βοήθησε πάρα πολύ στο να αντιληφθούμε τι έχει συμβεί η μητέρα. Μέσα στην αγωνία της να βρει την αλήθεια για τα παιδιά της έχει κάνει πάρα πολλές δηλώσεις, έχει δώσει συνεντεύξεις, περιγράφει λεπτομερώς τις τελευταίες στιγμές που βιώνει για τα παιδιά της».

Και συμπληρώνει: «Η μητέρα, αν δούμε τις συνεντεύξεις, μας περιγράφει ουσιαστικά την στιγμή του θανάτου του κάθε παιδιού».

«Ψυχρή και αδίστακτη»

Στο μεταξύ, έκπληξη αλλά και σοκ προκάλεσαν τα όσα είπε χθες μία γυναίκα για τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου κατά τη διάρκεια της κηδείας της εννιάχρονης Τζωρτζίνας, του παιδιού που «έφυγε» τελευταίο στις 29 Ιανουαρίου του 2022.

«Άργησε να έρθει στην κηδεία, είχε πάει για καφέ. Την παίρνανε τηλέφωνο να έρθει γιατί είχε έρθει η σορός του παιδιού και αυτή ήταν για καφέ! Αυτό που σου λέω ισχύει… Είχε έρθει η σορός του παιδιού και την έπαιρναν τηλέφωνο και αυτή έλεγε παίρνω καφέ, βέβαια εμείς μάθαμε πως ήταν σε καφέ! Μην ακούς αυτές τις μπούρδες ότι δεν μπορεί να κυκλοφορήσει…», είπε στο Mega και την εκπομπή «Live News».

Περιέγραψε δε μία γυναίκα αδίστακτη και ψυχρή, υποστηρίζοντας ότι η σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη είχε εξαρχής σοβαρά προβλήματα.

«Παντρεύτηκαν από το 2015. Δεν είχανε ποτέ καλή – καλή σχέση βρε παιδί μου, πώς να σ’ το πω, αρμονική σχέση. Πολύ χειριστική αυτή, δεν μπορείς να φανταστείς δηλαδή, δεν μπορεί να το συλλάβει ανθρώπινος νους αυτό! Ψυχρή, αδίστακτη, θρασύτατη! Δεν την ένοιαζε τίποτα», δήλωσε.

Συμπλήρωσε δε, ότι οι γονείς ήταν σε ρήξη το 2019, πριν αρρωστήσει η 3,5 ετών κορούλα τους, Μαλένα.

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: