Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη η Έλενα Κρεμλίδου.

Η πρώην παίκτρια του Survivor και γνωστή influencer «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν κάποιος διέρρευσε προσωπικές της στιγμές στο διαδίκτυο.

«Αρχικά, ήθελα να αυτοκτονήσω, γιατί ζούμε σε μια πατριαρχική κοινωνία, που έχει αφήσει το αποτύπωμά της σε όλα τα κορίτσια όλων των γενιών και θεωρείται ντροπή να κάνεις σεξ ή να είσαι απελευθερωμένη. Χρειάστηκε να περάσουν τρία χρόνια για να αισθανθώ δυνατή και να βρω τη δύναμη να μιλήσω και να αποδυναμώσω το θέμα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Με κάλεσαν στο πανεπιστήμιο Κρήτης, στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης, για να πω την προσωπική μου εμπειρία στο πλαίσιο της θεματικής διάλεξης για τον φεμινισμό. Μίλησα για την εμπειρία μου με περισσότερες λεπτομέρειες, μοιράστηκα σκέψεις και συναισθήματα πρώτη φορά με κόσμο και δέχτηκα ερωτήσεις από φοιτητές και φοιτήτριες».

Στη συνέχεια, τόνισε: «Η οικογένειά μου πάντα με στηρίζει, πόσω μάλλον τώρα. Είναι δίπλα μου και με ενθαρρύνει να προχωρήσω και να αφήσω πίσω αυτή την κακή ανάμνηση. Ο στόχος μου πλέον είναι να σταθώ στο πλευρό των κοριτσιών και να βοηθήσω όσο μπορώ γυναίκες που έχουν πέσει θύματα».

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: