Τον χειμώνα είναι δύσκολο να τους αντισταθούμε. Όμως ο ανοιξιάτικος καιρός είναι ο πιο ισχυρός σύμμαχος στην προσπάθειά μας να τα ξεκολλήσουμε από το κινητό ή το tablet. Αν αισθάνεστε ότι το δικό σας παιδί – βιολογικό ή… πνευματικό, μέρες που είναι – χρειάζεται λίγη παρότρυνση παραπάνω ή αν απλώς θέλετε να του κάνετε μια έκπληξη που θα το ενθουσιάσει, ένα παιχνίδι για εξωτερικούς χώρους είναι η καλύτερη επιλογή.

Για να επιλέξετε το καλύτερο για την περίπτωσή σας, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας τα εξής κριτήρια: την ηλικία και την προσωπικότητα του παιδιού, το διάστημα για το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιεί το δώρο του και, φυσικά, την ασφάλειά του. Για να σας δώσουμε λίγη περισσότερη έμπνευση, ψάξαμε στον εκτεταμένο κατάλογο παιχνιδιών εξωτερικού χώρου του shopflix.gr και διαλέξαμε τέσσερις δυνατές επιλογές που θα τους κάνουν παρέα για καιρό.

Παιδικό Πατίνι Micro Mini 3 In 1 Deluxe Τρίτροχο

Παγκόσμιο best seller, ο σταρ των πατινιών χαρίζει στα νήπια ατέλειωτες στιγμές διασκέδασης, αλλά και κορυφαία επίπεδα ασφάλειας – ενώ τα συντροφεύει από τα πρώτα τους βήματα έως και τα πέντε τους χρόνια. Η στιβαρή κατασκευή του τιμονιού, από ανοξείδωτο αλουμίνιο με διπλή ενίσχυση πολυουρεθάνης, προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα, ενώ η βάση του, κατασκευασμένη από σιλικόνη, είναι τόσο ελαφριά, ώστε να μπορούν να το διαχειρίζονται με άνεση ακόμη και παιδιά ενός έτους. Τα χερούλια του τιμονιού αποτελούνται από οικολογικό, υποαλλεργικό υλικό, απολύτως ασφαλές ακόμη και για τα παιδιά που θέλουν να δοκιμάζουν τα πάντα… κυριολεκτικά.

Από την ηλικία των 12 μηνών, το παιδί μπορεί να χρησιμοποιεί τη σανίδα του Mini Micro με το κάθισμα και το χαμηλό τιμόνι σε σχήμα Ο, ως ένα μείγμα scooter-περπατούρας. Λίγους μήνες αργότερα, όταν το νήπιο αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο βάδισμά του, μπορούμε να αφαιρέσουμε το κάθισμα, ώστε να το χρησιμοποιεί πια σε όρθια θέση. Και από τα 2-2.5 χρόνια του, αντικαθιστούμε το τιμόνι O-bar με τιμόνι τύπου T-Bar, και του προσφέρουμε ένα ολοκαίνουργιο scooter… για μεγάλα παιδιά! Άλλο ένα σημαντικό plus; Το τιμόνι αφαιρείται εύκολα ανά πάσα στιγμή, ώστε να είμαστε πάντα σίγουροι ότι το μικρό μας δεν κάνει ανεπίβλεπτες διαδρομές στον κήπο.

Αγοράστε το.

Κούνια Zita Toys με Ήχους Πολύχρωμη

Αδιαμφισβήτητος βασιλιάς των παιχνιδιών εξωτερικού χώρου, μια κούνια μπορεί να κάνει τον οποιονδήποτε κήπο ή και βεράντα να θυμίζει παιδική χαρά. Και η συγκεκριμένη – που δεν θα αποτελούσε παραφωνία ούτε στο παιδικό δωμάτιο, αν το μέγεθός του το επιτρέπει – εκτός από την χαριτωμένη της όψη, μπορεί να περηφανεύεται και για την εργονομική της κατασκευή, αφού το στιβαρό, μεταλλικό της πλαίσιο, διπλώνει για εύκολη αποθήκευση και προστασία από τις καιρικές συνθήκες.

Κατάλληλη για παιδιά ηλικίας 18 μηνών έως τριών ετών, είναι εξοπλισμένη με ζώνη ασφαλείας και υποπόδιο, για να τα κρατά ασφαλή, αλλά και άνετα. Σε συνδυασμό με το αποσπώμενο τραπεζάκι απασχόλησης και τους ευχάριστους ήχους του που δεν θα αφήσουν ασυγκίνητο κανένα νήπιο, θα δυσκολευτείτε να πείσετε τα παιδιά να την εγκαταλείψουν ακόμη και για χάρη των κινουμένων σχεδίων.

Αγοράστε το.

Σετ Μπασκέτα 7 Τεμαχίων 2 Σε 1 Με Στόχο Και Αξεσουάρ, Basketball Stand – Aria Trade

Μήπως μεγαλώνετε έναν μικρό μπασκετμπολίστα; Ή ίσως έναν μελλοντικό τοξοβόλο; Όποια και αν είναι η απάντηση, δεν έχουμε συναντήσει κανένα παιδί που να μπορεί να αντισταθεί σε μια μπασκέτα ή σε ένα στόχο – πολύ περισσότερο στο συνδυασμό τους. Στο σετ θα βρει, φυσικά, και μπάλα του μπάσκετ, αλλά και τρόμπα, τόξο και βελάκια, ενώ το stand της μπασκέτας θα ψηλώνει μαζί του, φτάνοντας από τα 73 στα 146 εκατοστά.

Αναμφίβολα μια από τις αγαπημένες μας επιλογές, εκτός από εξαιρετικά value for money και διασκεδαστικό για τα παιδιά, το σετ τα βοηθά να αποκτήσουν και μια σειρά από πολύτιμες δεξιότητες. Τόσο το μπάσκετ όσο και η σκοποβολή τα εκπαιδεύουν στην ακρίβεια και στη συνεργασία του ματιού και του χεριού, αλλά και στην υπομονή – μια αρετή που μόνο ο γονιός ενός νηπίου μπορεί να εκτιμήσει πλήρως.

Αγοράστε το.

Παιδική Χαρά Baby Smile – Πισίνα με 50 μπάλες

Το εμβληματικότερο παιχνίδι κάθε παιδότοπου που σέβεται τον εαυτό του, οι παιδικές «πισίνες» με τα πολύχρωμα μπαλάκια είναι ικανές να δελεάσουν κάθε παιδί – και να ξυπνήσουν το παιδί που κρύβει μέσα του κάθε ενήλικας. Προσφέροντας αμέτρητα ερεθίσματα για τη φαντασία των νηπίων και εμπλέκοντας όλες τις αισθήσεις τους, καταφέρνουν να τα απασχολούν δημιουργικά για ατέλειωτες ώρες και να παρασύρουν κι εμάς στο παιχνίδι μαζί τους.

Σε συμφέρουσα τιμή και όμορφο design, η μπαλοπισίνα της Baby Smile είναι εξαιρετική επιλογή για μια έκπληξη στο παιδί σας, αλλά και για πασχαλινό δώρο στο βαφτιστήρι. Και είναι διαθέσιμη για άμεση παράδοση – με λίγα λόγια ιδανική για τους… νονούς της τελευταίας στιγμής.

Αγοράστε το.

Δεν σας κάλυψαν οι δικές μας προτάσεις; Στη μεγάλη λίστα παιχνιδιών του shopflix.gr θα βρείτε ατέλειωτες επιλογές για παιδιά κάθε ηλικίας, με σύντομες – και εγγυημένες – ημερομηνίες παράδοσης, για να προλάβουν να τα απολαύσουν μέσα στις διακοπές του Πάσχα. Μέχρι την Κυριακή του Πάσχα, για κάθε παραγγελία άνω των 40€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν για παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά και γεμίστε το καλάθι σας επιλέγοντας προϊόντα για όλη την οικογένεια μέσα από τη μεγάλη γκάμα του shopflix.gr!