Η Ναταλία Γερμανού σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε εξέφρασε ένα μεγάλο παράπονό της.

Η παρουσιάστρια μίλησε στο περιοδικό Hello! και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους καλλιτέχνες που δεν ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή της να εμφανιστούν στο «Καλύτερα δε γίνεται».

«Υπάρχουν τέτοια πρόσωπα. Δεν είναι του Alpha, δεν έχω κανένα παράπονο από τους καλεσμένους του καναλιού. Ο “Σασμός” φέτος με τίμησε και ευγνωμονώ όλους και τον καθένα ξεχωριστά τους σπουδαίους καλλιτέχνες της σειράς για την παρουσία τους στην εκπομπή» εξήγησε η ίδια και διευκρίνισε ότι το ίδιο δεν ισχύει για ηθοποιούς άλλων σειρών που προβάλλονται σε ανταγωνιστικά κανάλια.

«Επειδή με ρωτάς, λοιπόν, θα σου πω ότι η Μαρία Κίτσου και ο Γιάννης Κουκουράκης δεν ήρθαν ποτέ, όσες οχλήσεις και αν τους έγιναν» αποκάλυψε η παρουσιάστρια και συνέχισε: «Έχει τύχει να καλέσω τραγουδιστές στους οποίους έχω γράψει τραγούδια και οι οποίοι έχουν κάνει τεράστια επιτυχία, με δικά μου κομμάτια κι εκείνοι να μου πουν “Ξέρετε, εγώ δεν βγαίνω”. Εκεί λες “Τι ζούμε;”. Παρ’ όλα αυτά, εγώ επιμένω να καλώ αυτά τα δύο-τρία άτομα και στο τέλος της σεζόν μπορεί να κάνω ένα κουίζ “μαντέψτε ποιοι είναι!”»