Η διαδικασία είναι γνωστή: σου ανατίθεται ένα σημαντικό πρότζεκτ στη δουλειά. Το «σπας» σε μικρότερα τμήματα, για να μπορέσεις να το διαχειριστείς. Υπολογίζεις τον χρόνο που θα χρειαστείς για το καθένα. Ξεκινάς – δεν αποκλείεται, μάλιστα, να κάνεις και δυναμική αρχή – κι έπειτα πιάνεις το κινητό σου για να απαντήσεις σε ένα μήνυμα. Μέχρι να επιστρέψεις στη δουλειά σου, κάπου σου έχει παραπέσει ένα μισάωρο.

Γιατί δυσκολεύεσαι τόσο να συγκεντρωθείς; Συνήθως οι αιτίες πίσω από το πρόβλημα είναι πολλές και περίπλοκες. Το σίγουρο είναι ότι η δυσκολία αυτή μπορεί να γίνει εμπόδιο για την επίτευξη των στόχων σου, αλλά και να οδηγήσει σε περιττή κούραση και υπερωρίες. Ευτυχώς για εσένα, αλλά και για όλους μας, υπάρχουν δοκιμασμένες λύσεις που θα σε βοηθήσουν να μετατρέψεις τον εγκέφαλό σου σε πρωταθλητή της συγκέντρωσης.

.

Ακόνισε το μυαλό σου

Αν περνάς μεγάλο μέρος της ημέρας σου μπροστά σε οθόνες – αλλά και αν ετοιμάζεσαι πυρετωδώς για κάποια σημαντική εξέταση – ξέρεις καλά ότι όσο και αν φροντίσεις τον εαυτό σου, ένα έξτρα boost ποτέ δεν είναι περιττό. Τα νοοτροπικά συμπληρώματα διατροφής, δηλαδή συνδυασμοί συστατικών που διεγείρουν τις λειτουργίες του εγκεφάλου και τον βοηθούν να αποδίδει καλύτερα, μπορούν να γίνουν ένας ισχυρός σύμμαχος στις προσπάθειές σου. Και ανάμεσά τους ένα είναι εκείνο που ξεχωρίζει ως η ολιστική φυσική εναλλακτική: το Neubria Edge Focus, που αντλεί τη δύναμή του από μια συνέργεια βοτάνων, βιταμινών και μετάλλων.

Σχεδιασμένο ειδικά για την ενίσχυση της συγκέντρωσής σου, το Neubria Edge περιέχει το μείγμα βοτάνων «Mastermind» με ασβαγκάντα, τζίνγκο μπιλόμπα, ροντιόλα, φασκόμηλο, δενδρολίβανο, μύρτιλο και μπακόπα μονιέρι, που έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλουν στη λειτουργία του εγκεφάλου και τη βελτιστοποίηση της συγκέντρωσης. Οι ειδικοί που το δημιούργησαν, έλαβαν υπόψη τους κάθε λεπτομέρεια: ξέροντας ότι οι μέρες που απαιτούν τη μέγιστη νοητική λειτουργία συνήθως περνούν μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή, φρόντισαν να συμπεριλάβουν στο Neubria Edge Focus λουτεΐνη και η ζεαξανθίνη, ουσίες που μπορούν να προστατεύσουν τα μάτια σου από την επιβλαβή μπλε ακτινοβολία. Ταυτόχρονα, σε συνδυασμό και με το συνένζυμο Q10 που επίσης περιλαμβάνεται στο φυσικό νοοτροπικό, ενισχύουν την ενέργειά σου σε κυτταρικό επίπεδο.

Πέρα από το πνεύμα, το δραστικό νοοτροπικό συμπλήρωμα της Neubria ενισχύει και το σώμα σου, καθώς περιέχει το 100% των συνιστώμενων ημερήσιων δόσεων βιταμινών A, C, B3, B6, B12, D, E, φολικού οξέος, ψευδαργύρου, χαλκού, σεληνίου και σιδήρου. Με άλλα λόγια, σου προσφέρει τη σφαιρική υποστήριξη που έχεις ανάγκη για να βάζεις πάντα τα δυνατά σου.

Ολιστική φροντίδα σώματος και εγκεφάλου

Η συγκέντρωση δεν είναι παρά μια από τις καθημερινές σου απαιτήσεις προς το μυαλό και το σώμα σου. Για την ουσιαστική ενίσχυση των δυνάμεών τους, είναι αναγκαίο να φροντίζεις σφαιρικά τον εαυτό σου. Κυριότερος σύμμαχός σου, οι καθημερινές σου συνήθειες, αλλά και ειδικά σχεδιασμένα συμπληρώματα διατροφής, όπως η σειρά φυσικών νοοτροπικών Neubria. Τα ειδικά μελετημένα μείγματα βοτάνων και βιταμινών είναι προσαρμοσμένα στις σημαντικότερες ανάγκες της καθημερινότητάς σου, όπως η βελτίωση της μνήμης, της διάθεσης και της ποιότητας του ύπνου σου, η αύξηση της ενέργειάς σου και, φυσικά, της συγκέντρωσής σου.

Ανακάλυψε ολόκληρη τη σειρά νοοτροπικών συμπληρωμάτων διατροφής Neubria εδώ.

*Συμπληρώματα διατροφής. Δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή. Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 73821-5/16-07-2020. Κατάλληλα για vegans. Να μη χρησιμοποιούνται από παιδιά, εγκύους και γυναίκες που θηλάζουν.