Οι πρώτες λιακάδες είναι γεγονός – και με το παραπάνω. Κι ενώ κανονικά η διάθεσή μας θα είχε ακολουθήσει αντίστοιχη πορεία προς το φως, είναι κάτι παραπάνω από σαφές ότι η επικαιρότητα δεν μας βοηθά να απολαύσουμε την επιστροφή της άνοιξης. Αν νιώθεις ότι τώρα τελευταία «σε έχει πάρει από κάτω» δεν είσαι η μόνη – αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πράγματα που μπορούν να σου φτιάξουν το κέφι.

Δεν μιλάμε μόνο για τις βόλτες και τις εκδρομές στη Φύση – αν και τις συστήνουμε ανεπιφύλακτα. Στην αγορά θα βρεις μια ιδιαίτερη κατηγορία συμπληρωμάτων διατροφής που μπορούν, μεταξύ άλλων, να σε κάνουν να δεις τα πράγματα πιο θετικά. Πρόκειται για τα «νοοτροπικά», δηλαδή τα συμπληρώματα εκείνα που αποτελούνται από συστατικά που έχει αποδειχθεί ότι διεγείρουν τις λειτουργίες του εγκεφάλου, ενισχύοντάς τον και επιτρέποντάς του να αποδώσει στο μέγιστο. Και ναι, υπάρχουν νοοτροπικά συμπληρώματα ειδικά σχεδιασμένα για τη βελτίωση της διάθεσής σου.

.

Η φόρμουλα της χαράς

Στην κατηγορία νοοτροπικών συμπληρωμάτων διατροφής που σε βοηθούν να δεις την καθημερινότητά σου πιο θετικά, ξεχωρίζει το Neubria Shine Mood, η ολιστική φυσική εναλλακτική που αντλεί ένα πλήθος ευεργετικών δράσεων από ισχυρά βότανα και βιταμίνες. Συγκεκριμένα, στο βαζάκι του Neubria Shine θα συναντήσεις το μείγμα βοτάνων «Shine Bright» με εκχυλίσματα ασβαγκάντα, κουρκουμά, ροντιόλας και σαφράν που συμβάλλουν στη συναισθηματική ισορροπία και τη διατήρηση της θετικής σου διάθεσης.

Άλλο ένα (πολύ) μεγάλο plus; Το Neubria Shine περιλαμβάνει ένα πλήρες μείγμα βιταμινών και μετάλλων, αποτελώντας ένα καθημερινό συμπλήρωμα 2-σε-1 που ενισχύει το ανοσοποιητικό σου και τη γενικότερη κατάσταση της υγείας σου. Συγκεκριμένα, στο φυσικό νοοτροπικό συμπλήρωμα διατροφής περιέχεται κιτικολίνη και βιταμίνες A, C, D, E, B6, B12, φολικό οξύ, ψευδάργυρος, χαλκός, σίδηρος και σελήνιο – ουσίες, δηλαδή, με αποδεδειγμένα οφέλη για την άμυνα του οργανισμού σου.

Αν και θα χρειαζόμασταν τόμους ολόκληρους για να αναλύσουμε τη δράση καθενός από τα δραστικά συστατικά του Neubria Shine Mood, αξίζει να κάνουμε μια μικρή αναφορά στα βότανα-«σταρ» που περιέχει. Η ασβαγκάντα θα απογειώσει την πνευματική σου απόδοση, η ροντιόλα πέραν των αποδεδειγμένων σε δοκιμές ευεργετικών δράσεων στη διάθεσή σου, μπορεί να βελτιώσει και τις αντιληπτικές και γνωστικές σου ικανότητες και να εξισορροπήσει το συναισθηματικό στρες και τη σωματική προσπάθεια, ενώ ο κουρκουμάς υποστηρίζει το νευρικό σου σύστημα. Το σαφράν συμβάλλει στη συναισθηματική ισορροπία, τη χαλάρωση και τη διατήρηση της καλής διάθεσης, ενώ η L-θεανίνη προάγει τη συναισθηματική σταθερότητα και καταπραΰνει από το άγχος, το στρες και την ευερεθισθότητα.

Ολιστική υποστήριξη μυαλού και σώματος

Η καλή μας διάθεση εξαρτάται πρώτα από όλα από την εύρυθμη λειτουργία του σώματος, αλλά και του μυαλού μας. Για αυτό και η ολοκληρωμένη σειρά νοοτροπικών συμπληρωμάτων διατροφής της Neubria, με φυσικά βότανα και φόρμουλες βιταμινών που αυξάνουν τη σωματική και ψυχική ευεξία μπορεί να γίνει πολύτιμος σύμμαχός μας. Είτε επιδιώκουμε τη βελτίωση της μνήμης, της συγκέντρωσης και της διάθεσής μας, είτε λαχταράμε νύχτες απολαυστικού ύπνου και περισσότερη ενέργεια, η σειρά της Neubria μας υποστηρίζει σε μια ολιστική ενίσχυση του μυαλού και του σώματός μας.

Ανακάλυψε την ολοκληρωμένη σειρά νοοτροπικών συμπληρωμάτων διατροφής Neubria εδώ.

*Συμπληρώματα διατροφής. Δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή. Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 73821-5/16-07-2020. Κατάλληλα για vegans. Να μη χρησιμοποιούνται από παιδιά, εγκύους και γυναίκες που θηλάζουν.