Εμφανίζεται κατά βάση εξαιτίας γονιδιακών και ορμονικών παραγόντων (οιστρογόνα) ανεξαρτήτως κιλών ή σωματικής δραστηριότητας. Εμφανίζεται σε γυναίκες σε ποσοστό 90% κατασκευαστικά και ορμονικά διότι ο αριθμός & ο τρόπος διάταξης των λιποκυττάρων που στέκονται κάθετα  κάτω από το δέρμα, αλλά και τα τρία στρώματα λίπους σε κάποια σημεία του σώματός των γυναικών πιέζουν με την κορυφή τους τον συνδετικό ιστό προκαλώντας την αντιαισθητική για πολλές όψη φλοιού πορτοκαλιού. Επιπλέον, η μειωμένη κυκλοφορία αίματος και λέμφου στις συγκεκριμένες περιοχές, προκαλούν κατακράτηση υγρών και τοξινών στους ιστούς, με αποτέλεσμα την επιδείνωση του φαινομένου. Άρα είναι αδύνατο να αντιμετωπιστεί αν στοχεύσουμε στα συμπτώματα.

Αυτά στοχεύουν τα προϊόντα που έχουν ως βασικό συστατικό την καφεΐνη ή παρόμοιες ουσίες χωρίς να αντιμετωπίζουν τοπικά το αίτιο που προκαλεί την κυτταρίτιδα. Αυτό έχει ως συνέπεια την επανεμφάνιση της κυτταρίτιδας μετά τη διακοπή της εφαρμογής τους και κάποιες φορές σε χειρότερο βαθμό. Τα δυο προϊόντα από την Regenesis θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις την αιτία & όχι μόνο τα συμπτώματα!

.

.

  1. REGENESIS BIOCOMPLEX CREME GEL (200 ml)

Kρέμα κατά της κυτταρίτιδας

Το Regenesis Biocomplex Crème-Gel είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν κατά της κυτταρίτιδας και το μοναδικό που δεν στηρίζει τη δράση του σε κοινά λιποδιαλυτικά συστατικά. Το ενεργό συστατικό Biocomplex είναι μία σύνθετη επεξεργασία φυτικών στερολών κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Αναπτύχθηκε ειδικά για την κοσμετολογική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και δρα κατευθείαν στην αιτία που την προκαλεί. Μειώνει τοπικά την υποδόρια συσσώρευση και διόγκωση των λιποκυττάρων ενώ παράλληλα, ενισχύει τη βιοσύνθεση του κολλαγόνου και αυξάνει την ελαστικότητα του συνεκτικού ιστού με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να γίνεται ορατά πιο λεία.

Προτεινόμενος τρόπος χρήσης: Εφαρμογή του Regenesis Biocomplex Crème-Gel με απαλό μασάζ 2 φορές ημερησίως (πρωί & βράδυ) στα σημεία που υπάρχει κυτταρίτιδα (όψη φλοιού πορτοκαλιού).

.

.

  1. REGENESIS CREME RAFFERMISSANTE LIPOREDUCTRICE (100 ml)

Κρέμα κατά της χαλάρωσης και του τοπικού πάχους.

Η Regenesis Crème Raffermissante Liporeductrice είναι κατάλληλη για λιποδιάλυση και σύσφιξη του δέρματος. Εφαρμόζεται σε όλο το σώμα όπου υπάρχει τοπικό πάχος και χαλάρωση. Αναζωογονεί, αναγεννά και αναδομεί τους ιστούς του δέρματος, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου χαρίζοντας μοναδική ελαστικότητα.

Προτεινόμενος τρόπος χρήσης: Δύο εφαρμογές ημερησίως πρωί – βράδυ όπου υπάρχει χαλάρωση και συσσώρευση λίπους – χωρίς τρίψιμο. Για καλύτερα αποτελέσματα όταν συνυπάρχει κυτταρίτιδα χρησιμοποιείστε την Regenesis crème σε συνδυασμό με το προϊόν Regenesis Biocomplex Crème Gel. Εφαρμογή με απαλό μασάζ του Regenesis Biocomplex Creme Gel το πρωί και του Regenesis crème το βράδυ πάντα σε καθαρό δέρμα.

  • Σε επιλεγμένα φαρμακεία και στα Hondos Center
  • ΣΥΝΙΣΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥΣ

Αποκλειστική Διάθεση για Ελλάδα και Κύπρο: INPA – Μέλος της I&C Α.Ε.

Τηλ.: 2310 951709 – 210 8025014, e-mail: info@inpa-gr.com www.inpa-gr.com

Ακολουθήστε το στο Google News