Ο Μπραντ Πιτ και η Γκουίνεθ Πάλτροου ήταν ένα από τα hot ζευγάρια της δεκαετίας του 90. Μάλιστα έφτασαν μέχρι τους αρραβώνες για να χωρίσουν οριστικά το 1997.

Τώρα, πάνω από δύο δεκαετίες αργότερα, το ζευγάρι βρέθηκε να συζητά σε ένα βίντεο που ανέβηκε στο site ευεξίας της Πάλτροου, το Goop.

Πλέον, η Πάλτροου είναι παντρεμένη με τον 50χρονο Μπραντ Φάλτσακ. Ο ίδιος είναι τηλεοπτικός συγγραφέας, σκηνοθέτης και παραγωγός. Είναι ο δεύτερος σύζυγός της. Στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον frontman των Coldplay, Κρις Μάρτιν, με τον οποίο έχει δύο έφηβα πλέον, παιδιά. Από την άλλη ο Πιτ δηλώνει ελεύθερος μετά το διαζύγιό του με την Αντζελίνα Τζολί.

Η συνομιλία αυτή έγινε με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα την Κυριακή 19 Ιουνίου. Σύμφωνα με το okmag.gr σε ένα μέρος της συνέντευξης για το Goop, η Γκουίνεθ ρώτησε τον Μπραντ για τον πατέρα της, τον αείμνηστο Μπρους Πάλτροου. Η ίδια σημείωσε: «Τον αγάπησες, παρόλο που δεν παντρευτήκαμε;». Και ο Μπραντ απάντησε: «Ναι, σωστά. Ω, φίλε, όλα πήγαν καλά μεταξύ μας, έτσι δεν είναι;».

Και η Γκουίνεθ απάντησε: «Ναι, ναι. Τελικά βρήκα τον Μπραντ που έπρεπε να παντρευτώ. Απλώς μου πήρε 20 χρόνια». Ο Πιτ απάντησε: «Και είναι υπέροχο που σε έχω φίλη τώρα… Και σε αγαπώ».

Τότε ήταν που και η σταρ συμπλήρωσε: «Κι εγώ σ’ αγαπώ τόσο πολύ».

 Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το στο Google News