Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τα Supplement Awards 2022 ανέδειξαν τους leaders της αγοράς των συμπληρωμάτων διατροφής, επιβραβεύοντας την καινοτομία, την επιστημονική εγκυρότητα
και την ασφάλεια των προϊόντων. Σε αυτή τη βραδιά, τα NEUBRIA θριάμβευσαν, αποσπώντας 3 μεγάλα βραβεία.

PLATINUM AWARD για το NEUBRIA CHARGE ENERGY
Σε µια ενότητα που περιελάµβανε περισσότερες από 20 κατηγορίες συµπληρωµάτων διατροφής και πολλαπλάσιες συµµετοχές, το NEUBRIA CHARGE ENERGY κατέκτησε την υψηλότερη βαθµολογία σε ολόκληρη την ενότητα των συµπληρωµάτων διατροφής.

GOLD AWARD για το NEUBRIA CHARGE ENERGY
στην κατηγορία «Καλύτερο συµπλήρωµα ενέργειας». Συνδυάζοντας µερικά από τα πιο αποτελεσµατικά βότανα και θρεπτικά συστατικά για την παραγωγή ενέργειας (4 είδη τζίνσενγκ, πράσινο τσάι, γκουαρανά, θεανίνη), το NEUBRIA CHARGE ENERGY συµβάλλει στην αύξηση της σωµατικής ενέργειας και στην πνευµατική εγρήγορση.

SILVER AWARD για το NEUBRIA EDGE FOCUS
στην κατηγορία «Καλύτερο συµπλήρωµα για την εγκεφαλική λειτουργία». Πρόκειται για ένα προηγµένο 2-σε-1 νοοτροπικό και πολυβιταµινούχο συµπλήρωµα διατροφής, το οποίο περιέχει, µεταξύ άλλων, ένα καινοτόµο µίγµα βοτάνων που βοηθάει στη συγκέντρωση, τη διαύγεια και την πνευµατική απόδοση.

Η Τελετή Απονοµής των Supplement Awards 2022 διοργανώθηκε από την BOUSSIAS και πραγµατοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Ιουλίου, στο House 124 στο Χαλάνδρι.
Σε µια λαµπερή βραδιά, περισσότερα από 80 υψηλόβαθµα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστηµίων, Επαγγελµατίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, συναντήθηκαν, επικροτώντας την καινοτοµία και την ποιότητα των βραβευµένων υποψηφιοτήτων.
Αποκλειστικός αντιπρόσωπος των NEUBRIA στην Ελλάδα είναι η Douni Health Products.