Τα σαρκώδη χείλη έχουν γίνει τεράστια τάση στον χώρο της ομορφιάς τα τελευταία χρόνια, με πολλές γυναίκες να καταφεύγουν στη λύση των fillers. Ωστόσο, μπορείτε να χάσετε όγκο στα χείλη σας γρήγορα, άμεσα και κυρίως ανώδυνα.

3 κορυφαία tips για να χαρίσετε όγκο στα χείλη σας

#1 Προετοιμάστε τα σωστά

Απολεπίζοντας τα χείλη σας θα απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και θα τονώσετε την κυκλοφορία αίματος στην περιοχή. Ανακατέψτε απλώς λίγη ζάχαρη με μέλι και κανέλα σε σκόνη και τρίψτε με το μείγμα τα χείλη σας κάνοντας κυκλικές, απαλές κινήσεις.

Αμέσως θα νιώσετε τα χείλη σας πιο ζουμερά, αφού η κανέλα διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και λειτουργεί ως φυσικό διογκωτικό των χειλιών. Αφού ολοκληρώσετε την απολέπιση, ξεπλύνετε τα χείλη σας και απλώστε τους λίγο lip balm για να τα ενυδατώσετε.

#2 Καλύψτε τα

Απλώστε λίγο κονσίλερ στα χείλη σας έτσι ώστε να καλύψετε το φυσικό τους περίγραμμα και να δημιουργήσετε έναν… καμβά για το παρακάτω βήμα στο μακιγιάζ σας.

#3 Εφαρμόστε σωστά lip liner 

Τώρα είναι η ευκαιρία να εκδηλώσετε το πραγματικό σας ταλέντο στη ζωγραφική. Με ένα μολύβι χειλιών (lip liner) κοντά στο φυσικό χρώμα των χειλιών σας, σχεδιάστε το περίγραμμα των χειλιών σας ξεφεύγοντας ελάχιστα από το πραγματικό περίγραμμα των χειλιών σας.

Ο στόχος είναι να μεγαλώσετε λίγο το φυσικό τους περίγραμμα, γι’ αυτό άλλλωστε απλώσατε νωρίτερα και το κονσίλερ. Ωστόσο, αποφύγετε τις υπερβολές, ώστε να εξασφαλίσετε ένα φυσικό αποτέλεσμα. Έξτρα προσοχή θα πρέπει να δώσετε στο τόξο του άνω χείλους, αφού αν προσπαθήσετε να το μεγαλώσετε, θα δείχνει ψεύτικο.