Οταν θέλουμε να αλλάξουμε την εμφάνισή μας, το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε είναι τα μαλλιά μας. Πράγματι, η αλλαγή στο χρώμα ή στην κουπ μπορεί να αναδείξει την επιδερμίδα και τα χαρακτηριστικά μας και να φρεσκάρει ή να αλλάξει το συνολικό μας στυλ. Ετσι συνήθως η επίσκεψη στο κομμωτήριο για φθινοπωρινή ανανέωση, αποτελεί μία ευκαιρία για να ξεκινήσουμε με όρεξη τη νέα σεζόν. Σε περίπτωση που σκεφτόμασταν καιρό να τολμήσουμε μία αλλαγή, τα παρακάτω λουκ σε ξανθό καρέ θα μας κάνουν να κλείσουμε ραντεβού στο κομμωτήριο αμέσως.

Ξανθό καρέ με όγκο

View this post on Instagram

A post shared by Jodie Comer (@jodiemcomer)


Αν τα μαλλιά μας είναι σπαστά και έχουμε σταρένια επιδερμίδα, αυτή η ζεστή απόχρωση buttery blonde με πλούσιο όγκο και χαλαρό κυμματισμό είναι μία από τις επιλογές μας.

Σγουρό ξανθό καραμέλας

View this post on Instagram

A post shared by The Hair Bros (@thehairbros)

Μία πολύ εντυπωσιακή πρόταση για τα σγουρά μαλλιά μέχρι τους ώμους, γιατί η απόχρωση σε caramel blonde κάνει τη διαφορά. Ταιριάζει σε σταρένιες αλλά και πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες, δημιουργώντας ένα εξωτικό αποτέλεσμα.

Κλασικό καρέ σε πολύ ανοιχτό ξανθό σαντρέ


Η influencer Estee Lalonde προτιμά μία αυστηρή κουπ σε γεωμετρική γραμμή και το ξανθό σαντρέ σε πολύ ανοιχτή απόχρωση. Ιδανικό για τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.

Golden bob


Αφήνουμε τις ρίζες πιο σκούρες και προσθέτουμε χρυσαφένιες ανταύγειες ή κάνουμε μπαλαγιάζ, για ένα πιο φυσικό εφέ. Ιδανικό για τις μεσογειακές επιδερμίδες ή για όσες διατηρούν ακόμα το μαύρισμα του καλοκαιριού.

80s καρέ με φράντζα


Αυτό το vintage λουκ που θυμίζει την Debbie Harry είναι τέλειο για μπούκλες. Οσο για το χρώμα, κρατάμε τις ρίζες σκούρες και επιλέγουμε μία ανοιχτή ως πλατινέ απόχρωση ξανθού. Η αντίθεση θα δώσει μία ροκ χροιά στο στυλ μας.

Classic blonde bob


Η χωρίστρα στο πλάι και η μακριά φράντζα που πλαισιώνει το πρόσωπο μετατρέπουν την κουπ σε σοφιστικέ και διαχρονική. Ιδανική για τα ίσια μαλλιά.

Ξανθό σταχτί ημίμακρο καρέ

View this post on Instagram

A post shared by Mane Addicts (@maneaddicts)


Αν δεν επιθυμούμε μία σπουδαία αλλαγή στην κουπ μας, τολμάμε στο χρώμα. Αυτός ο συνδυασμός μεταξύ ξανθού πλατινέ και γκρι παραμένει μία από τις δυνατές τάσεις και αυτή τη σεζόν. Ωστόσο το μοβ σαμπουάν είναι απαραίτητο για τη διατήρηση του χρώματος.