Στο σημερινό επεισόδιο της δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο», ο Πέτρος προσπαθεί να προσεγγίσει για ακόμα μία φορά την Ελισάβετ, ο Θέμης δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το μοναστήρι και ζητά πληροφορίες από την Πολυξένη, ενώ ο Βίκος κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μην τελειώσει η σχέση του με την Αγγελική.

Απόψε, στις 22:40, στο MEGA, οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές στο «Μαύρο Ρόδο».

Επεισόδιο 12 (Τρίτη 25 Οκτωβρίου)

Ο Βίκος συνεχίζει να διεκδικεί την Αγγελική και της εκφράζει τα συναισθήματά του. Ζητά τη συνδρομή της Κύρας για να μην τελειώσει η σχέση τους. Ο ξυλοδαρμός του Μπόγρη και η ενοχοποίηση του Σαράντου κάνουν την Ηγουμένη να νιώθει εκτεθειμένη, λόγω των συνομιλιών της και με τους δύο.

Ο Πέτρος βρίσκεται στο νοσοκομείο με τον Λευτέρη και προσπαθεί και πάλι να προσεγγίσει την Ελισάβετ. Η ξαφνική εμφάνιση του Θέμη φέρνει μεγάλη ένταση. Η Αλεξία συνεχίζει να ανησυχεί για τη μητέρα της αλλά και για τις πρωτοβουλίες του πατέρα της. Μια κίνηση του Πέτρου προς την Ελισάβετ προκαλεί μια απρόσμενη αντίδραση.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης,  Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός

Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος

Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς