Καθώς το 2022 σιγά-σιγά μας αποχαιρετά, έχεις μπει ήδη σε εορταστικό πνεύμα και έχεις ξεκινήσει να ψάχνεις δώρα για τους αγαπημένους σου. Δώρα για γονείς, παιδία,  φίλους ή τον σύντροφο σου…για εσένα όμως τι δώρο έχεις επιλέξει φέτος τα Χριστούγεννα;

Πριν αρχίσεις να σκέφτεσαι, έχουμε για εσένα τα 5 καλύτερα δώρα για φέτος τις γιορτές!
 .

  1. Χαμογέλα!

Είναι επιστημονικά πλέον αποδεδειγμένο ότι το χαμόγελο πυροδοτεί έναν καταρράκτη κυτταρικών αλλαγών οι οποίες επιδρούν θετικά στην ψυχολογία μας. Μειώνει τα επίπεδα ορμονών οι οποίες είναι υπεύθυνες για την εμφάνιση του άγχους και τις κατάθλιψης ενώ συγχρόνως ενεργοποιεί την παραγωγή ουσιών που ενισχύουν τα θετικά συναισθήματα. Βελτιώνει το ανοσοποιητικό μας σύστημα και ρυθμίζει τον καρδιακό ρυθμό μειώνοντας την αρτηριακή πίεση.  Χαμογέλα λοιπόν, σε κάθε ευκαιρία!

.

  1. Πέρνα χρόνο με εσένα!

Ο προσωπικός χρόνος είναι ένα από τα μεγαλύτερα αγαθά. Το να κάνεις ένα διάλλειμα από όλα και να περάσεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου μόνο καλό θα σου κάνει! Θα έχεις την ευκαιρία να αδειάσεις το μυαλό σου και να εστιάσεις στις πραγματικές ανάγκες και τα ‘’θέλω’’ σου. Θα ανακαλύψεις τον εαυτό σου, θα βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου και ίσως και να αναθεωρήσεις κάποιες καταστάσεις. Ένα ήσυχο μέρος ή μία νυχτερινή βόλτα στην στολισμένη πόλη είναι βέβαιο ότι θα έχει εκπληκτικά αποτελέσματα!

.

  1. Υγεία, ομορφιά & αντιγήρανση σε ένα μόνο συμπλήρωμα διατροφής!

Το πρώτο 4 in 1 TOTAL COSMETONIC® συμπλήρωμα διατροφής που αναπτύχθηκε για να επιβραδύνει και να μειώνει τα σημάδια της γήρανσης στις γυναίκες.

 Δέρμα

 Μαλλιά

 Νύχια

 Σιλουέτα

Το INVERSION Femme είναι ένα καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής, ειδικά μελετημένο για γυναίκες και το μοναδικό με δημοσιευμένη κλινική έρευνα που αποδεικνύει την πολλαπλή ευεργετική του δράση σε ολόκληρο τον οργανισμό.

Είναι πλούσιο σε κολλαγόνο, ελαστίνη και ασβέστιο θαλάσσιας προέλευσης. Περιέχει πολλά σημαντικά συστατικά όπως Ω 3-6 λιπαρά οξέα, εκχυλίσματα από πράσινο τσάι και σπόρους σταφυλιού, φυσικό β-καροτένιο και διάφορες άλλες αντιοξειδωτικές ουσίες, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που συνεργούν για ολοκληρωμένη αντιγήρανση σε δέρμα, μαλλιά, νύχια και καλλίγραμμη σιλουέτα.

Μία πρωτοποριακή εξέλιξη στο χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής: Αποτελείται από δύο διαφορετικές κάψουλες (πρωί – βράδυ) ώστε να διασφαλίζεται η σωστή δόση των διαφορετικών ουσιών την κατάλληλη στιγμή!

Μία κατοχυρωμένη μέθοδος χορήγησης 16 εξειδικευμένων δραστικών συστατικών που συνεργούν εξασφαλίζοντας τη µέγιστη δυνατή απορρόφηση και αποτελεσματικότητα χωρίς υπερβολικές ημερήσιες δόσεις!

.

  1. Βάλε την άθληση στην ζωή σου!

Ακόμα και αν σου φαίνεται δύσκολο έως ακατόρθωτο κατά βάθος γνωρίζεις και εσύ ο ίδιος ότι ίσως έχει έρθει η ώρα να βάλεις την άσκηση στην ζωή σου. Μην πανικοβάλλεσαι!  Μπορείς να ξεκινήσεις με ασκήσεις ήπιας μορφής όπως περπάτημα ή κολύμβηση και σύντομα θα δεις ότι όχι μόνο θα βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση αλλά θα απαλλαγείς και από διάφορους μυοσκελετικούς πόνους. Έρευνες υποστηρίζουν ότι έστω και 15 λεπτά άσκησης την ημέρα μας δίνει ενέργεια ενώ συγχρόνως βελτιώνει την διάθεση μας και μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης κατάθλιψης. Άφησε λοιπόν στην άκρη τους δισταγμούς και κάνε ένα ξεχωριστό δώρο στον εαυτό σου!

.

  1. Και το πιο σημαντικό….Αποτοξίνωση!

Και όταν λέμε ‘’αποτοξίνωση’’ εννοούμε να περιορίσεις τον χρόνο που περνάς στο διαδίκτυο, στην τηλεόραση ή και γενικότερα με όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές. Προσπάθησε να εντάξεις στο πρόγραμμά σου μία αγαπημένη σου δραστηριότητα, να διαβάσεις ένα βιβλίο ή να περάσεις χρόνο με τους αγαπημένους σου. Φέτος λοιπόν τα Χριστούγεννα κάνε κάτι πραγματικά εποικοδομητικό και ένα μοναδικό δώρο από εσένα…για εσένα!