Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Χιου Τζάκμαν ενημερώνει για τα αποτελέσματα που έδειξαν οι βιοψίες, μετά το πρόσφατο μήνυμά του για τον καρκίνο του δέρματος.

Υπενθυμίζεται ότι το παρελθόν ο δημοφιλής ηθοποιός είχε μιλήσει ανοιχτά για την περιπέτειά του, όταν το 2013 διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του δέρματος.

Διαβάστε επίσης: Gigi Hadid: Από ποιο σύνδρομο πάσχει;

Με story του στα social media ο ίδιος ενημέρωσε ότι «βγήκαν τα αποτελέσματα από τις βιοψίες. ΑΡΝΗΤΙΚΑ! Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας. Την αισθάνθηκα».

Και πρόσθεσε: «Και ευχαριστώ και τα ΜΜΕ που βοήθησαν για να κυκλοφορήσει αυτό το σημαντικό μήνυμα. Σας παρακαλώ να χρησιμοποιείτε πάντα αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας ανεξαρτήτου εποχής».

Η ανάρτησή του

Πριν από λίγες ημέρες, ο ηθοποιός με βίντεο στα social media αποκάλυψε πως έκανε δύο βιοψίες, ενώ βρισκόταν σε αναμονή για τα αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα, φορώντας έναν επίδεσμο στη μύτη, ο Χιου Τζάκμαν μοιράστηκε τη νέα του περιπέτεια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προέτρεψε τους θαυμαστές του να προστατεύουν το δέρμα τους από τον ήλιο.

«Γεια σας παιδιά. Ήθελα να το ακούσετε από εμένα», είπε ξεκινώντας το βίντεο ο ηθοποιός. «Μόλις έκανα δύο βιοψίες…Θα μάθω σε δύο ή τρεις μέρες. Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι ο βασικοκυτταρικός καρκίνος είναι ο λιγότερο επικίνδυνος από όλους τους άλλους», εξομολογήθηκε.

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ο καρκίνος «έχει τις ρίζες του» 25 χρόνια πριν όταν περνούσε το χρόνο του στην ύπαιθρο.

«Παρακαλώ να φοράτε αντηλιακό. Δεν αξίζει τον κόπο. Όσο κι αν θέλετε να μαυρίσετε, εμπιστευτείτε με. Και πάλι θα περάσετε απίστευτα εκεί έξω. Σας παρακαλώ να είστε ασφαλείς», είπε.

Ο σταρ έγραψε στην λεζάντα της δημοσίευσης του ότι «θα συνεχίσω να μιλάω γι’ αυτά αν χρειαστεί» και αν αυτό κάνει έστω και έναν άνθρωπο να βάλει αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας. Θα είμαι χαρούμενος», παραδέχθηκε.