Τι σχέση μπορεί να έχει η φέτα με τους fitness στόχους σου; Μεγάλη, αν λάβεις υπόψη σου ότι αποτελεί μια εξαιρετική φυσική πηγή πρωτεΐνης – δηλαδή, ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι πριν και μετά την προπόνηση. Και αυτό είναι μόνο ένα μικρό μέρος των λόγων που εδώ στο vita.gr δηλώνουμε για πάντα ερωτευμένες με το ελληνικότερο όλων των τυριών. Πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, πεντανόστιμη και εσχάτως ικανή να… μας ακολουθήσει παντού, η φέτα δεν πρόκειται να εκθρονιστεί ποτέ από την πρώτη θέση στις cheese-loving καρδιές μας. Είμαστε πρόθυμες να σου εξηγήσουμε γιατί.

Είναι παραδοσιακή, αλλά και πάντα νέα

Ένα κομμάτι Φέτα Π.Ο.Π. ΔΩΔΩΝΗ δίπλα σε ένα πιάτο λαδερού φαγητού θα σε παραπέμπει για πάντα στις πιο τρυφερές παιδικές αναμνήσεις σου. Και δικαίως, αφού η γεύση της έχει συνδεθεί με όλα τα οικογενειακά γεύματα από όταν θυμάσαι τον εαυτό σου. Όμως η νοστιμιά της, όση νοσταλγία και αν σου προκαλεί, παραμένει διαχρονική – και μάλιστα εξελίσσεται στον χρόνο, όπως αποδεικνύουν τα Baked Cheese Thins, τα λαχταριστά σνακ φέτας που λάνσαρε πρόσφατα η ΔΩΔΩΝΗ, μετατρέποντας το αγαπημένο σου τυρί στην πιο τραγανή απόλαυση.

Με 100% Φέτα Π.Ο.Π. ΔΩΔΩΝΗ και ψημένα στον φούρνο, είναι ιδανικά για κάθε στιγμή της ημέρας, σε χορταίνουν χωρίς να σε βαραίνουν, ενώ πέρα από το ότι είναι υγιεινά και τραγανά, πλημμυρίζουν τη μύτη και τον ουρανίσκο σου με μια θεσπέσια έκρηξη γεύσεων και αρωμάτων. Με λίγα λόγια, αποτελούν την πιο φρέσκια εκδοχή του κλασικού τυριού, κρατώντας όλη τη γοητεία του και καλύπτοντας αποτελεσματικά τις σύγχρονες καθημερινές σου ανάγκες.

Συνδυάζει διατροφική αξία και νοστιμιά

Πόσα τρόφιμα μπορούν να ισχυριστούν με ειλικρίνεια ότι είναι και απολαυστικά και ευεργετικά για τον οργανισμό σου; Η αλήθεια είναι πως δεν είναι πολλά – κι εκείνα που καταφέρνουν να ανταποκριθούν και στα δυο κριτήρια εξίσου με τη φέτα είναι ακόμα λιγότερα. Είναι ένα προϊόν υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες. Σε κάθε μπουκιά σου επιφυλάσσει πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας, ασβέστιο, φώσφορο και βιταμίνη D.

Το ίδιο ισχύει και για τα Baked Cheese Thins της ΔΩΔΩΝΗ, που χάρη στην υψηλή τους περιεκτικότητα σε φέτα αποτελούν φυσική πηγή πρωτεΐνης (17g ανά 100g προϊόντος), ενώ έχουν υψηλή διατροφική αξία, καθώς περιέχουν μόνο φυσικά υλικά. Αντιθέτως, από τη σύνθεσή τους απουσιάζει πλήρως η γλουτένη και οι ξηροί καρποί, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά και για όσους ακολουθούν διαφόρων ειδών ειδική διατροφή.

Πηγαίνει με όλα και πηγαίνει παντού

Υπάρχει αλήθεια κάποιο φαγητό που να μην ταιριάζει με τη φέτα; Από τις τηγανιτές πατάτες μέχρι το… καρπούζι, η απάντηση είναι με σιγουριά αρνητική. Και πλέον, οι λαχταριστοί συνδυασμοί αυξάνονται κι άλλο μέσα στις συσκευασίες του νέου αγαπημένου μας σνακ.

Τα Baked Cheese Thins της ΔΩΔΩΝΗ εμπνέονται τόσο από τους κλασικούς ελληνικούς συνδυασμούς της φέτας, όσο και από τις κουζίνες του πλανήτη για να μας δώσουν τρεις ολοκαίνουργιες απολαυστικές γεύσεις. Η απολύτως μεσογειακή Tomato & Oregano θα σε ξαφνιάσει με τα φυσικά αρώματα ντομάτας και ρίγανης με το που θα ανοίξεις τη συσκευασία. Στην εξωτική Jalapeno Chilli οι πικάντικες πιπεριές εξισορροπούνται από την πλούσια γεύση της φέτας, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία τραγανής νοστιμιάς. Και η gourmet Caramelised Onion παντρεύει τη σπιρτάδα της φέτας με τη γλύκα του καραμελωμένου κρεμμυδιού.

Το καλύτερο; Τα τραγανά σνακ φέτας θα σε ακολουθήσουν παντού, από το διάλειμμα στο γραφείο, μέχρι το πικνίκ ή το κρασί που θα απολαύσεις με την παρέα σου ένα χαλαρό βράδυ στο σπίτι. Καταλαβαίνεις τώρα γιατί επιμένουμε ότι η φέτα θα παίρνει το «χρυσό» για πάντα;

Ανακάλυψε τα Baked Cheese Thins της ΔΩΔΩΝΗ.

Δείτε το facebook εδώ:  https://www.facebook.com/Dodoni.SA/
Δείτε το instagram εδώ: https://www.instagram.com/dodoni.eu/?hl=en