Με τους καλοκαιρινούς γάμους έρχονται ο ζεστός καιρός, οι ζωηρές ανθοσυνθέσεις και οι τολμηρές χρωματικές παλέτες. Αυτοί είναι μερικοί μόνο από τους λόγους για τους οποίους τόσοι πολλοί λένε «ναι» σε έναν καλοκαιρινό γάμο…

Δείτε πώς η Sofia Richie μεταμόρφωσε το στυλ της από party girl σε διαχρονικό glam για τον πιο πολυσυζητημένο γάμο της χρονιάς για να εμπνευστείτε:

Η επιτομή της μοντέρνας κομψότητας

OUTFIT: Για το δείπνο πριν τον γάμο, που πραγματοποιήθηκε σε ένα ιδιωτικό κτήμα, η Sofia φόρεσε ένα μάξι λευκό couture φόρεμα με ψηλή λαιμόκοψη και μακριά, διάφανα μανίκια, στολισμένο με διάφανες χάντρες.

Στην παραμυθένια τελετή, το νυφικό της από ντελικάτη δαντέλα διέθετε μια μακριά ουρά και ιδιαίτερη σταυρωτή λαιμόκοψη, ενώ η πλάτη του φορέματος ήταν ανοιχτή. Το look ολοκληρώθηκε από ένα εντυπωσιακό, διάφανο και μακρύ πέπλο στο οποίο ήταν κεντημένες αστραυτερές χάντρες για ένα πιο glam εφέ.

MAKEUP: Το μακιγιάζ της Sofia εξέπεμπε φρεσκάδα, καθαρότητα και λάμψη σε nude αποχρώσεις, με μπρονζέ sunkissed πινελιές. Τίποτα βαρύ. Τα χείλη της είχαν το τέλειο matte ροδακινί ροζ χρώμα. Η ζεστή ακτινοβολία στα μάτια ήταν αποτέλεσμα του χρυσού gloss. Η μάσκαρα που χρησιμοποίησε είχε αδιάβροχη φόρμουλα, κάτι που χρειάζεται κάθε ευσυγκίνητη νύφη.

HAIRSTYLE: Λείος χαμηλός κότσος με αυστηρή χωρίστρα στη μέση, ο οποίος ξετυλίχθηκε σε αλογοουρά για το βράδυ.

Pre-wedding diet

Λίγους μήνες πριν τον γάμο της, η Sofia έτρωγε για μεσημεριανό μια σαλάτα είτε ένα γεύμα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Ετρωγε βραδινό γύρω στις 6.30 μ.μ., το οποίο ήταν το τελευταίο της γεύμα πριν πάει για ύπνο (χωρίς σνακ).

Οπως εξήγησε το μοντέλο, η διατροφή της δεν εστιάζει μόνο στο πότε τρώει, αλλά και στο τι τρώει και τι όχι. «Προσπαθώ όσο μπορώ να αποφεύγω τους υδατάνθρακες ή τη ζάχαρη, αλλά μερικές φορές χαρίζω στον εαυτό μου ένα μικρό δώρο» επισημαίνει.

Τρώγοντας σαν τη Sofia Richie για μία ημέρα

Οταν η Sofia δεν ταξιδεύει (ή δεν παντρεύεται) ακολουθεί μια αρκετά ισορροπημένη, υγιεινή διατροφή.

ΠΡΩΙΝΟ

Ξεκινά τη μέρα της με αβγά, τοστ και μύρτιλα πριν ξεκινήσει την προπόνησή της. Μερικές φορές, αντικαθιστά το τοστ με pancakes. Λατρεύει τα φρέσκα φρούτα και της αρέσει, επίσης, να πίνει ένα φλιτζάνι τσάι το πρωί.

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ

Η Sofia είναι μεγάλη φαν των φρέσκων σαλατών. Τρώει διάφορους τύπους, αλλά οι περισσότερες αποτελούνται από ένα μείγμα πράσινων λαχανικών όπως λάχανο, σπανάκι και ρόκα. Η αγαπημένη της σαλάτα περιέχει χόρτα, ψιλοκομμένα αγγουράκια, ντοματίνια και σολομό με βινεγκρέτ ντρέσινγκ.

Ενα άλλο γρήγορο και εύκολο μεσημεριανό γεύμα που της αρέσει να φτιάχνει τακτικά είναι τα σάντουιτς. Συνήθως τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι ψωμί ολικής αλέσεως, ντομάτα, γαλοπούλα και αβοκάντο.

ΒΡΑΔΙΝΟ

Η Sofia λατρεύει τα ζυμαρικά και την πίτσα. Αν βγει έξω για φαγητό, επιλέγει γεύματα όπως ζυμαρικά rotini, πίτσα με λάδι τρούφας, νιόκι ή κάποιο άλλο πιάτο εμπνευσμένο από την Ιταλία. Αλλά όταν βρίσκεται στο σπίτι κρατάει τα πράγματα απλά. Η σπεσιαλιτέ της είναι σοταρισμένα καρότα με κοτόπουλο και πατάτες.

ΣΝΑΚ

Κατά τη διάρκεια της ημέρας της, έχει μαζί της ένα μπολ με φρεσκοκομμένα φρούτα ή λαχανικά ή ένα smoothie. Ο αγαπημένος της αντιοξειδωτικός πράσινος χυμός έχει κόκκινο μήλο, σέλινο, αγγούρι, μαρούλι, μαϊντανό, λεμόνι, τζίντζερ, λάχανο και σπανάκι. Οι μπάρες είναι ένας εύκολος τρόπος να ικανοποιεί την πείνα της και να παίρνει λίγη επιπλέον ενέργεια.

Fitness routine

Το πρόγραμμα γυμναστικής της Sofia πριν από τον γάμο περιλάμβανε βάρη, συνδυασμούς lunge and twist, ασκήσεις σε στρώμα και καθίσματα στον τοίχο. «Προσπαθώ να περπατάω τουλάχιστον μία ώρα κάθε μέρα!» πρόσθεσε.

Γενικά, πηγαίνει συχνά στο γυμναστήριο με φίλους. Συνήθως κάνει κυκλικά προγράμματα προπόνησης, με την ίδια λογική: Ασκήσεις χαμηλής έντασης με πολλά σετ και τουλάχιστον 15 επαναλήψεις το καθένα. Αυτός ο τύπος είναι πραγματικά καλός για την τόνωση των μυών αντί για τη διόγκωσή τους.

Επειδή αυτές οι ασκήσεις είναι τόσο γρήγορες, πολλές από αυτές καταλήγουν να ανεβάζουν τους καρδιακούς παλμούς όπως θα έκανε και μια προπόνηση cardio. H κύρια εστίαση της Sofia είναι οι κοιλιακοί της με προβολές και sit-ups με βάρη. Για το κάτω μέρος του σώματος χρησιμοποιεί λάστιχο αντίστασης σε πολλές από τις προπονήσεις της.

Και αυτή η αφοσίωση στη γυμναστική έχει επηρεάσει την άποψή της για το φαγητό. «Πρέπει να κάνεις αυτό που αισθάνεσαι καλύτερα για το σώμα σου» τονίζει. «Το να ενσωματώνεις μερικούς υδατάνθρακες στη διατροφή σου όταν προπονείσαι σκληρά δεν είναι το τέλος του κόσμου».