Ιδέες για γέμιση

γαρίδες

τονοσαλάτα

αυγό

φέτα

φασόλια

γαλοπούλα

σαλάτα καβουριού

κοτόπουλο

σολομό

ελιές

τα αγαπημένα σας λαχανικά και φρούτα όπως ντοματίνια, αγγούρι, καλαμπόκι, κρεμμύδι πατζάρι, πιπεριές, φράουλες

Εκτέλεση

Κόβουμε το αβοκάντο στη μέση ξεκινώντας από τη στενή βάση του μέχρι την κορυφή του και πιέζουμε το μαχαίρι στο κέντρο, γύρω από το κουκούτσι. Για να χωρίσουμε τα 2 μισά, στρίβουμε με τα χέρια μας τα 2 κομμάτια από τις αντίθετες κατευθύνσεις.

Τοποθετούμε το αβοκάντο σε μια επιφάνεια κοπής. Προσεκτικά, καρφώνουμε ένα κοφτερό μαχαίρι στο κουκούτσι και το τραβάμε για να βγεί. Αν δούμε ότι έχει μείνει στη σάρκα, λίγη φλούδα από το κουκούτσι, σημαίνει ότι το αβοκάντο δεν ήταν πολύ ώριμο.

Κόψτε τα υλικά για τη γέμιση σε κύβους ή σε φέτες και γεμίστε τα αβοκάντο. Μπορείτε να προσθέσετε ένα ντρέσινγκ και μυρωδικά της αρεσκείας σας.