Υλικά

100 γρ. χουρμάδες, χωρίς κουκούτσι

100 γρ .καρύδια πεκάν

50 γρ. κολοκυθόσπορους

50 γρ. βρώμη

4 κ.σ. κακάο σε σκόνη ή κακάο χωρίς ζάχαρη

2 κ.σ. βούτυρο αμυγδάλου

ξύσμα και χυμό από 1 πορτοκάλι

Εκτέλεση

Χτυπήστε όλα τα υλικά και 3 κουταλιές της σούπας χυμό πορτοκαλιού σε ένα μπλέντερ.

Αν είναι λίγο στεγνό, προσθέστε μια σταγόνα ακόμα χυμό πορτοκαλιού.

Τυλίξτε το μείγμα σε μπαλάκια με ελαφρώς λαδωμένα χέρια.

Διατηρούνται σε σφραγισμένο δοχείο για 2 εβδομάδες στο ψυγείο.