Αξιόπιστο, βιωματικό και ανθρωποκεντρικό, το ολοκαίνουργιο «Διακοπές» έρχεται να συμπληρώσει τις δύο καθιερωμένες ετήσιες συλλεκτικές εκδόσεις (Καλοκαίρι, Χειμώνας) που το έχουν αναδείξει από το 1968 σε αυθεντία στην ταξιδιωτική δημοσιογραφία.

Αποστολή μας, σε αυτή τη νέα εποχή, που περιλαμβάνει και το πλήρως ανανεωμένο www.diakopes.gr, αποτελεί το να συνεχίσουμε να προσφέρουμε έμπνευση και να δώσουμε την ευκαιρία στους αναγνώστες μας να συνδεθούν με ουσιαστικό και βαθιά συναισθηματικό τρόπο με τους τόπους και τους ανθρώπους που παρουσιάζουμε.

Σε μια κορεσμένη αγορά όπου η ποσότητα της ταξιδιωτικής πληροφορίας έχει επισκιάσει την ποιότητα, ερχόμαστε να επενδύσουμε δυναμικά στην εγκυρότητα και στην αυθεντικότητα.

Αγαπάμε ξεκάθαρα την Ελλάδα, αλλά και τον κόσμο, και φιλοδοξούμε να κάνουμε ξανά το ταξίδι προσιτό για όλους.

Οι αναγνώστες μας είναι ταξιδιώτες και όχι απλώς τουρίστες.

Απευθυνόμαστε σε ανθρώπους που εκτιμούν τη δύναμη των αληθινών εμπειριών και που τους συνδέει η λαχτάρα να τις ανακαλύψουν μαζί με τα μυστικά που κρύβουν.

Φιλοδοξούμε να μεταδώσουμε το πάθος μας για τα ταξίδια και τις κεντρικές αξίες μας που περιλαμβάνουν την αγάπη και τον σεβασμό για τη φύση και τη βιωσιμότητα. Προσφέρουμε μια φρέσκια ματιά, βασισμένη σε προσωπικές εμπειρίες και έμφαση στις συνεντεύξεις με ντόπιους. Μαζί θα βρείτε και εντυπωσιακές φωτογραφίσεις, αληθινές κριτικές και έξυπνα tips για όλα τα budget για ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Στόχος μας είναι να αισθάνεστε ότι ακούτε τον πολυταξιδεμένο φίλο σας ο οποίος, με εγκυρότητα και ενθουσιασμό, μοιράζεται τις αγαπημένες του εμπειρίες.

ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΥΧΟΣ: Ανακαλύπτουμε 20 από τα πιο όμορφα χωριά της ορεινής Ελλάδας, μέσα από τα μάτια των εξερευνητών μας.

Ζούμε, μαζί με 6 ειδικούς, συναρπαστικές υπαίθριες δραστηριότητες στη μαγική ελληνική φύση. Σας προτείνουμε ξεχωριστά City Breaks 48ωρών σε Κωνσταντινούπολη, Μπολόνια και Μπρατισλάβα, μέχρι €290!

Γνωρίζουμε το γαστρονομικό Πήλιο, τη φθινοπωρινή Σύρο.

Σκαρφαλώνουμε στην Κάλυμνο με τον συγγραφέα των επιτυχιών Τζο Νέσμπο.

Και μένουμε σε 5 οινοποιεία προορισμούς για μία ολιστική εμπειρία!