Οι τάσεις στα νύχια αλλάζουν συνεχώς . Ωστόσο, δεν μπορείτε ποτέ να κάνετε λάθος με ένα κλασικό χρώμα, που δε φεύγει ποτέ από τη μόδα.

Υπάρχουν μερικές αποχρώσεις που έχουν αντέξει στον χρόνο, αποδεικνύοντας ότι είναι διαχρονικές ανεξάρτητα από την εποχή και τα trends. Όσο όμορφα κι αν είναι τα ιδιαίτερα σχέδια, ένα απλό μονόχρωμο βερνίκι νυχιών μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά στην εμφάνισή σας. Όσο για το ποια χρώματα θα είναι πάντα στη μόδα; Η λίστα που ακολουθεί θα σας λύσει κάθε απορία.

Cherry red

Αυτή η φλογερή απόχρωση του κόκκινου είναι ιδανική για να φορεθεί κυριολεκτικά οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Το cherry red ταιριάζει με οποιοδήποτε ντύσιμο και δεν έρχεται σε αντίθεση με τα έντονα χρώματα, που μπορεί αυτό να έχει.

Θαμπό ροζ

Το ροζ, ειδικά όταν είναι πιο παστέλ και θαμπό, αποτελεί ένα διακριτικό αλλά κομψό χρώμα που ολοκληρώνει κάθε εμφάνιση. Το μανικιούρ σας θα δείχνει τόσο chic. Επιλέξτε το εάν σας αρέσει η Barbiecore τάση, αλλά δεν επιθυμείτε τις έντονα ροζ αποχρώσεις της.

Καφέ

Είτε επιλέγετε μια πιο ανοιχτή είτε μια πιο σκούρα εκδοχή του, το καφέ βερνίκι νυχιών είναι μια κομψή και κλασική επιλογή που ταιριάζει με όλα, ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου και το στιλ σας.

Μπλε ηλεκτρίκ

Αν ψάχνετε για μια έντονη απόχρωση, επιλέξτε το μπλε ηλεκτρίκ. Είναι διαχρονικό, λαμπερό και ξεχωρίζει σε κάθε τόνο δέρματος. Plus, αναδεικνύει τέλεια τα λευκόχρυσα κοσμήματά σας.

Nude αποχρώσεις

Τα nude βερνίκια είναι μια κλασική επιλογή χρώματος για το μανικιούρ -αλλά και το πεντικιούρ σας. Υπάρχουν αμέτρητοι τόνοι για να διαλέξετε και θα τους βρείτε σε shimmery, περλέ ή ματ φινιρίσματα.

Champagne

Είναι σαν κόσμημα αλλά για τα νύχια σας! Ένα αστραφτερό βερνίκι στην απόχρωση της σαμπάνιας σας επιτρέπει να κάνετε εναλλαγές μεταξύ των nude τόνων, ειδικά εάν βαριέστε γρήγορα τα χρώμτα στα νύχια σας. Είναι βέβαιο ότι θα συγκεντρώσετε πολλά κομπλιμέντα με αυτό το χρώμα.

Γκρι

Όταν δε θέλετε άλλους nude και ροζ τόνους, αλλά εξακολουθείτε να αναζητάτε κάτι ουδέτερο, δοκιμάστε το γκρι. Δεν αποτυγχάνει ποτέ και είναι ιδανικό για κάθε περίσταση.

Μαύρο

Μακριά ή κοντά, τετράγωνα ή στρογγυλά, το μαύρο χρώμα φαίνεται τέλειο σε όλα τα σχήματα και μεγέθη νυχιών. Συνδυάστε το με τα αγαπημένα σας κοσμήματα κι ένα γυαλιστερό top coat και είστε έτοιμες.

Βουργουνδί

Όταν όλα τα άλλα χάσουν το ενδιαφέρον τους, ένα βουργουνδί μανικιούρ θα έχει πάντα την προσοχή σας. Είτε νιώθετε σκοτεινή και μυστηριώδης είτε ευδιάθετη και λαμπερή, αυτή η βαθιά απόχρωση του κόκκινου ταιριάζει με τα πάντα.