Η άνοιξη είναι εδώ, η θερμοκρασία έχει ανέβει, ο καιρός έχει βελτιωθεί και μετά από μήνες με βραδιές ταινιών στο σπίτι αγκαλιά με κουτιά πίτσας, ήρθε η ώρα να ανανεώσετε τις εξόδους σας. Αυτές οι ιδέες για ανοιξιάτικα ραντεβού θα σας φέρουν πιο κοντά με τον σύντροφό σας και θα αναζοπυρώσουν τον ρομαντισμό στη σχέση σας.

Οι υπαίθριες δραστηριότητες είναι πάντα οι πρώτες που μας έρχονται στο μυαλό όταν σχεδιάζουμε διασκεδαστικά ραντεβού αυτή την εποχή του χρόνου, κυρίως γιατί οι βόλτες έξω είναι αυτό που μας είχε λείψει περισσότερο τον χειμώνα. Η άνοιξη προσφέρει τόσο πολλούς ρομαντικούς, χαλαρούς και διασκεδαστικούς τρόπους για να περάσετε χρόνο με το ταίρι σας, οπότε εκμεταλλευτείτε τον ζεστό καιρό και τις μεγαλύτερες νύχτες σχεδιάζοντας μία (ή περισσότερες!) από αυτές τις διασκεδαστικές ιδέες για ραντεβού.

1. Οργανώστε ένα πικνίκ

Οι επιλογές σε πάρκα και κήπους που διατίθενται για πικνίκ είναι άπλετες. Μπορεί το πικνίκ να ακούγεται ως μια κλισέ ιδέα για ραντεβού, αλλά είναι μία από τις πιο εύκολες και ρομαντικές δραστηριότητες.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ετοιμάσετε μια τσάντα με σνακ, μουσική, μια λεπτή κουβερτούλα κι ίσως και κάποιο παιχνίδι. Βρείτε ένα ωραίο μέρος σε ένα κοντινό πάρκο ή ακόμη και στήστε το πικνίκ στην αυλή σας. Αυτό το ραντεβού είναι τόσο απλό και φθηνό, που θα θέλετε να το κάνετε ξανά και ξανά.

2. Επισκεφθείτε ένα οινοποιείο

Η επίσκεψη σε ένα οινοποιείο είναι πάντα μια καλή ιδέα, αλλά είναι ιδιαίτερα ευχάριστη την άνοιξη, όταν μπορείτε να καθίσετε στην αυλή και να παρακολουθήσετε το ηλιοβασίλεμα με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι.

Δοκιμάστε διαφορετικά είδη κρασιού που δεν έχετε γευτεί ξανά κι αν δεν έχετε κάποιο οινοποιείο σε κοντινή απόσταση, τότε συνδυάστε αυτή την ιδέα με μια μικρή, μονοήμερη εκδρομή.

3. Βγείτε για cocktail (ή mocktail) στην ταράτσα

Επιλέξτε ένα μαγαζί που διαθέτει ταράτσα και απολαύστε εκεί το το κοκτέιλ ή το mocktail σας. Προτιμήστε μια ταράτσα με όμορφη θέα και ένα ωραίο, ζεστό, ανοιξιάτικο αεράκι. Αν μπορείτε να δείτε από εκεί το ηλιοβασίλεμα, ακόμη καλύτερα.

4. Απολαύστε το δείπνο σας στην αυλή

Όπως έχετε καταλάβει, αυτή είναι η κατάλληλη εποχή της βεράντας και της αυλής. Η θερμοκρασία είναι ιδανική και πολλοί από εμάς ανυπομονούμε να τρώμε έξω.

Φροντίστε να κάνετε κράτηση αν σκοπεύετε να βγείτε έξω για φαγητό, γιατί πολλοί προτιμούν αυτή την επιλογή.

Ωστόσο, αν η κούρασή σας δεν σας επιτρέπει να βγείτε, τι θα λέγατε να φάτε σ’ έναν εξωτερικό χώρο του σπιτιού, αν υπάρχει η δυνατότητα; Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι!

5. Κάντε μια βόλτα με ποδήλατο

Η άνοιξη είναι η εποχή που πρέπει να ξεσκονίσετε τα ποδήλατά σας και να κάνετε βόλτες στην πόλη. Είτε αποφασίσετε να βγείτε σε ένα μονοπάτι, είτε να κάνετε μια χαλαρή βραδινή βόλτα στη γειτονιά σας, είτε να πάτε με το ποδήλατο σε ένα τοπικό εστιατόριο, η βόλτα με αυτό είναι μια ευχάριστη δραστηριότητα για ζεστό καιρό.

Επιπλέον, είναι ένας καλός τρόπος να ξεφύγετε από την οδήγηση που σας κούρασε τον χειμώνα. Αν το ποδήλατο δεν σας ενθουσιάζει, τότε και το περπάτημα είναι μια καλή επιλογή που συνδυάζει τη σωματική άσκηση με τη συζήτηση και μια όμορφη θέα.