Ακούγεται κλισέ, όμως οι ειδικοί δεν χάνουν ευκαιρία να το τονίζουν: η αντηλιακή προστασία, κάθε μέρα του χρόνου, χειμώνα-καλοκαίρι, είναι το κλειδί για τη νεανικότητα και την υγεία της επιδερμίδας. Η σειρά KORRES Red Grape περιλαμβάνει multi-tasking φόρμουλες, με SPF50, βασισμένες σε μια καινοτόμο τεχνολογία με βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού που προσφέρουν αντιηλιακή προστασία και φροντίδα του δέρματος με κλινικά αποδεδειγμένη δράση κατά των ρυτίδων και των πανάδων.

Η σειρά είναι ενισχυμένη με την προηγμένη τεχνολογία Grape Stem Cell Antioxidant System, ένα complex 3x πλούσιων πηγών αντιοξειδωτικών: Βλαστοκύτταρα από μία σπάνια ποικιλία κόκκινου σταφυλιού γεμάτη πολυφαινόλες, εκχύλισμα ελληνικού σταφυλιού και ένα αντιοξειδωτικό μίγμα βιταμινών που υποστηρίζουν τη φυσιολογική λειτουργία του επιδερμικού φραγμού, ο οποίος αποτελεί την πρώτη γραμμή άμυνας του δέρματος. Κάθε προϊόν της σειράς KORRES Red Grape προσφέρει υψηλή προστασία από UVA/UVB, κλινικά αποδεδειγμένη δράση κατά των κηλίδων και των πανάδων, κλινικά αποδεδειγμένη αντιγηραντική αλλά και ενυδατική δράση – με άλλα λόγια, φροντίζει σφαιρικά την επιδερμίδα σας.

Με ελαφριές υφές που απλώνονται εύκολα και απορροφώνται άμεσα, η συλλογή Red Grape προστατεύει το δέρμα όλο το χρόνο, χαρίζει ομοιόμορφο τόνο και βελτιώνει την όψη του από την πρώτη εφαρμογή, ενώ η εμφάνιση πανάδων και ρυτίδων μειώνεται ορατά στις πρώτες 4 εβδομάδες χρήσης. Το δέρμα είναι λαμπερό, έχει υγιή όψη και ομοιόμορφο τόνο.

KORRES Red Grape
H Ελλάδα, η Φύση και η Επιστημονική Έρευνα βρίσκονται στο επίκεντρο των συνθέσεων KORRES

Οι συνθέσεις της σειράς KORRES Red Grape συνδυάζουν την Ελλάδα, τη Φύση και την Επιστημονική Έρευνα – συγκεκριμένα:

  • Εκχύλισμα εκχύλισμα ελληνικού σταφυλιού από την ποικιλία «Ασύρτικο», μια αρχαία ποικιλία αμπέλου που χρονολογείται πριν από 3.500 χρόνια. Το εκχύλισμα αυτο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που προστατεύουν από τις επιθέσεις των ελευθέρων ριζών και την πρόωρη γήρανση.
  • Βλαστοκύτταρα Κόκκινου Σταφυλιού, τα οποία προέρχονται από μια σπάνια ποικιλία σταφυλιού, με κόκκινη φλούδα και κόκκινο χυμό, και βοηθούν στην προστασία από τον ήλιο καθώς και στη μείωση των σημαδιών γήρανσης. Πλούσια πηγή ταννινών, καθώς και ανθοκυανίνων (ισχυρά αντιοξειδωτικά που ανήκουν στην ομάδα των πολυφαινολών), συμβάλλει στην προστασία του δέρματος από τη φωτογήρανση, τον κύριο παράγοντα της πρόωρης γήρανσης.
  • Grape Stem Cell Antioxidant System, μια ισχυρή τεχνολογία, που τροφοδοτείται από 3 πλούσιες πηγές αντιοξειδωτικών:
    – Βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού
    – Αντιοξειδωτικά που προέρχονται από φυτικά εκχυλίσματα; Εκχύλισμα Ελληνικού Σταφυλιού + εκχύλισμα Curcuma longa, που βοηθά στην καταπολέμηση του οξειδωτικού στρες το οποίο προκαλείται από την ηλιακή ακτινοβολία
    – Αντιοξειδωτικά που προέρχονται από μίγμα βιταμινών: Βιταμίνες B3 + E + F. Ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό μειώνοντας την απώλεια υγρασίας.
  • Σύμπλεγμα Ισοφλαβονων Κάρδαμου & Σόγιας, που βελτιώνει την όψη των πανάδων, για λαμπερή επιδερμίδα.
  • B-Glucan, που αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και λειαίνει την όψη των ρυτίδων.

Red Grape Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου | Αντιρυτιδική + Κατά των πανάδων | SPF50
Αόρατο τελείωμα

Αντιηλιακή κρέμα ελαφριάς υφής για προστασία από τη φωτογήρανση. Ενισχυμένη με καινοτόμο δραστικό από βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού και μίγμα βιταμινών, βοηθά στη μείωση της εμφάνισης ρυτίδων και πανάδων, χαρίζοντας λάμψη και ομοιόμορφο τόνο. Η φόρμουλα της σειράς Red Grape εμπλουτίζεται με ένα complex κάρδαμου και ισοφλαβονών σόγιας που βελτιώνει την εμφάνιση των κηλίδων γήρανσης για φωτεινή όψη. Οι β-γλυκάνες ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος, απαλύνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων.

Red Grape Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου με Διάφανη Λάμψη | Αντιρυτιδική + Κατά των πανάδων | SPF50
Φυσική λάμψη + Ομοιόμορφος τόνος

Αντιηλιακή κρέμα προσώπου ελαφριάς υφής με εκλεπτυσμένες πέρλες για άμεση φυσική λάμψη και προστασία του δέρματος από τη φωτογήρανση. Ενισχυμένη με καινοτόμο δραστικό από βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού και μίγμα βιταμινών, βοηθά στη μείωση της εμφάνισης ρυτίδων και πανάδων, χαρίζοντας λάμψη και ομοιόμορφο τόνο. Η φόρμουλα της σειράς Red Grape εμπλουτίζεται με ένα complex κάρδαμου και ισοφλαβονών σόγιας που βελτιώνει την εμφάνιση των κηλίδων γήρανσης για φωτεινή όψη. Οι β-γλυκάνες ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος, απαλύνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων.

Red Grape Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου με Χρώμα | Αντιρυτιδική + Κατά των πανάδων | SPF50
Φυσικό χρώμα

Αντιηλιακή κρέμα ελαφριάς υφής, με χρώμα, για προστασία από τη φωτογήρανση. Ενισχυμένη με καινοτόμο δραστικό από βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού και μίγμα βιταμινών, βοηθά στη μείωση της εμφάνισης ρυτίδων και πανάδων, χαρίζοντας λάμψη και ομοιόμορφο τόνο. Η φόρμουλα της σειράς Red Grape εμπλουτίζεται με ένα complex κάρδαμου και ισοφλαβονών σόγιας που βελτιώνει την εμφάνιση των κηλίδων γήρανσης για φωτεινή όψη. Οι β-γλυκάνες ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος, απαλύνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων.