Στην προσπάθειά σου να έχεις ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο, μπορεί να αντιμετωπίσεις διάφορα προβλήματα όπως οι σκούρες κηλίδες. Τα σημάδια αυτά, που συχνά προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο, τις ορμονικές αλλαγές, την ακμή και την γήρανση, μπορεί να σε απογοητεύσουν. Αυτές οι καφέ κηλίδες στο πρόσωπο, που εμφανίζονται ως μπαλώματα ή σαν φακίδες, μπορεί να είναι ενοχλητικά, αλλά υπάρχουν αποτελεσματικοί τρόποι για να τα αντιμετωπίσεις.

1. Πρόληψη

Πρώτο σου μέλημα, πρέπει πάντα να είναι η πρόληψη. Η προστασία του δέρματός σου από τις βλαβερές ακτίνες UV με αντηλιακό είναι απαραίτητη. Η καθημερινή εφαρμογή ενός αντηλιακού ευρέος φάσματος με δείκτη προστασίας SPF50, βοηθά τις υπάρχουσες κηλίδες να μην σκουρύνουν άλλο και μειώνει τον κίνδυνο δημιουργίας νέων.

2. Προιόντα περιποίησης με συγκεκριμένα συστατικά

Η χρήση προϊόντων περιποίησης που περιέχουν συστατικά όπως βιταμίνη C, νιασιναμίδη και άλφα υδροξυοξέα βοηθούν στο ξεθώριασμα των σκούρων κηλίδων με το πέρασμα του χρόνου. Τα συστατικά αυτά αναστέλλουν την παραγωγή μελανίνης, προάγουν τον κύκλο εργασιών των κυττάρων και ενισχύουν τη φωτεινότητα της επιδερμίδας.

• Ο ορός λάμψης προσώπου είναι ένα προϊόν απαραίτητο στην καθημερινή φροντίδα του προσώπου. Οι οροί με τα παραπάνω ισχυρά συστατικά κάνουν θαύματα στη μείωση της εμφάνισης των κηλίδων και στην εξομάλυνση του τόνου του δέρματος. Η ενσωμάτωση ενός ορού λάμψης στην καθημερινή σου ρουτίνα μπορεί να εξαφανίσει σταδιακά αυτά τα σημεία, αφήνοντας το δέρμα σου να φαίνεται πιο λαμπερό και νεανικό.

Ο ορός λάμψης Vitamin C της Garnier είναι ο Νο 1 ορός λάμψης παγκοσμίως! Εμπλουτισμένος με 3,5% βιταμίνη C, νιασιναμίδη και σαλικυλικό οξύ, ενισχύει τη λάμψη της επιδερμίδας σου και μειώνει ορατά την εμφάνιση των κηλίδων από την 6η κιόλας ημέρα! Σε 8 εβδομάδες οι κηλίδες μειώνονται κατά 43%!

• Οι καφέ κηλίδες στο πρόσωπο, που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο, μπορούν να αντιμετωπιστούν με μια κρέμα προσώπου που περιέχει αντηλιακό. Αυτό το προϊόν όχι μόνο εξαφανίζει τις υπάρχουσες κηλίδες, αλλά προλαμβάνει και τη δημιουργία νέων προστατεύοντας το δέρμα σου από τις βλαβερές ακτίνες UV.

Η καθημερινή κρέμα προσώπου για λάμψη με αντηλιακή προστασία SPF50+ της Garnier, προσφέρει ενυδάτωση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και προστατεύει το δέρμα σου από τις ακτίνες UVB, UVA και τη μακρά UVA ακτινοβολία. Δίνει άμεση λάμψη, προλαμβάνει τις σκούρες κηλίδες και παράλληλα χαρίζει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο στην επιδερμίδα σου.

• Και επειδή η ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα μάτια χρειάζεται περισσότερη φροντίδα, χρησιμοποίησε την πρώτη κρέμα ματιών με βιταμίνη C της Garnier που μειώνει τα σημάδια κούρασης, τους μαύρους κύκλους, τις λεπτές γραμμές και σου δίνει ένα φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα.

3. Συνέπεια στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης

Η συνέπεια στην καθημερινή φροντίδα, είναι το Α και Ω όταν πρόκειται για θέματα της επιδερμίδας του προσώπου. Ενσωμάτωσε τα παραπάνω προϊόντα στο καθημερινό σου πρόγραμμα και με την πάροδο του χρόνου, θα παρατηρήσεις σημαντικές βελτιώσεις στη ομοιομορφία και τη φωτεινότητα του δέρματός σου.

Τέλος, επειδή η περιποίηση του προσώπου δεν είναι μόνο η αντιμετώπιση συγκεκριμένων προβλημάτων αλλά και η θρέψη του, μην ξεχνάς να εφαρμόζεις τη μάσκα ενυδάτωσης ματιών για εντατική ενυδάτωση και θρέψη της ευαίσθητης επιδερμίδας κάτω από τα μάτια. Και φυσικά, ποτέ μην παραλείπεις το νερό ντεμακιγιάζ για τον αποτελεσματικό καθαρισμό του προσώπου σου.