Ψάχνετε μια εντελώς διαφορετική έμπνευση από τις τάσεις που παίζουν αυτή τη στιγμή για το επόμενο μανικιούρ σας; Το ζώδιό σας μπορεί να γίνει η αφορμή για ευφάνταστη nail art, σύμφωνα με τους ειδικούς. Πώς; Είτε με τη μορφή αφηρημένων σχεδίων βασισμένων στα χρώματα του ήλιου ή της σελήνης που χαρακτηρίζουν το ζώδιό σας είτε απεικονίζοντας στην επιφάνεια των νυχιών το όνομα του ζωδίου σας ακόμα και κάποια χαρακτηριστικά του. Για να σας δώσουμε, λοιπόν, μια καλύτερη αίσθηση του πώς τα ζώδια γίνουν έμπνευση για το επόμενο nail look σας, συγκεντρώσαμε μερικές δημιουργικές ιδέες μανικιούρ, μία για κάθε αστερισμό του ζωδιακού κύκλου.

Τα χρώματα και σχέδια που μπορείτε να δοκιμάσετε ανάλογα με το ζώδιό σας:

Κριός

Ο Κριός είναι ένα ζώδιο της φωτιάς που χαρακτηρίζεται από τις έντονες αποχρώσεις του πορτοκαλί και του κόκκινου, οπότε κινηθείτε σε αυτούς τους τόνους, για να δημιουργήσετε ένα «φλογερό» μανικιούρ.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο της γης οπότε οι αποχρώσεις του πράσινου, του μπλε και του καφέ είναι ιδανικές. Εναλλακτικά, μπορείτε να πειραματιστείτε με τους διαφορετικούς τόνους αυτών των χρωμάτων, όπως με το olive, το γαλάζιο ή το μπεζ.

Δίδυμος

Το κίτρινο, το μπλε και το πράσινο θεωρούνται τα κύρια χρώματα του Διδύμου. Έχοντας αυτό κατά νου, επιλέξτε ένα πολύχρωμο μανικιούρ, για να απεικονίσετε το ζώδιο του αέρα ή μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε διάφορες λέξεις που σας χαρακτηρίζουν, αλλά με μικροσκοπικά γράμματα.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο του νερού γνωστό για την ήρεμη φύση του. Με κύριο χρώμα το ασημί, δημιουργήστε ένα ολόλαμπρο μανικιούρ που θα σας φωτίσει και θα κολακεύσει τα νύχια σας.

Λέων

Ο Λέων είναι ένα ζώδιο της φωτιάς επομένως οι ζωηρές αποχρώσεις του πορτοκαλί, του κόκκινου και του χρυσού είναι must αν ανήκετε σε αυτό το ζώδιο. «Μπλέξτε» τα χρώματα μεταξύ τους για να πετύχετε το δικό σας μοναδικό σχέδιο.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι ένα ζώδιο της γης που κλίνει προς τις αποχρώσεις του πράσινου, του καφέ και άλλων ουδέτερων τόνων. Μια ιδέα είναι να βάλετε διαφορετικό χρώμα σε κάθε νύχι για να κάνετε πιο fun το μανικιούρ σας και να προσθέσετε μερικά αυτοκόλλητα glitter από πάνω σε χρυσό χρώμα για να δώσετε την απαραίτητη λάμψη.

Ζυγός

Ο Ζυγός, ένα ζώδιο του αέρα, χαρακτηρίζεται από τη γοητευτική, ιδεαλιστική φύση του. Αυτό μπορεί να απεικονιστεί στα νύχια με τις ονειρεμένες αποχρώσεις του ροζ, του μπλε και του μωβ. Μπορείτε, λοιπόν, να συνδυάσετε το μπλε με το λιλά και να προσθέσετε μερικά λευκά αστεράκια ζωγραφισμένα στο χέρι για να ολοκληρώσετε το «ζωδιακό» σας μανικιούρ.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο του νερού γνωστό για το φλογερό, έντονο ταπεραμέντο του. Αυτή η συμπεριφορά του απεικονίζεται μέσα από σκούρες αποχρώσεις του κόκκινου, του καφέ και του μαύρου. Ζητήστε από τη μανικιουρίστ σας να δημιουργήσει ένα ombre σχέδιο με το σκούρο κόκκινο και το μαύρο. Προαιρετικά μπορείτε να ολοκληρώσετε με ένα chrome φινίρισμα για να κάνετε πιο λαμπερό το nail design σας.

Τοξότης

Παραδοσιακά, ο Τοξότης -ένα ζώδιο της φωτιάς- συνδέεται με τις «ζωντανές» αποχρώσεις του μωβ, που απεικονίζουν τέλεια το διασκεδαστικό, γεμάτο αυτοπεποίθηση πνεύμα του. Προτιμήστε ένα τολμηρό metallic μωβ μανικιούρ κι ετοιμαστείτε για εμφανίσεις που θα συζητηθούν.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο της γης και γνωστός οραματιστής. Κλίνει περισσότερο προς τις αποχρώσεις του καφέ, του πράσινου και του μπλε οπότε τι καλύτερο από το να δοκιμάσετε ένα μπλε ηλεκτρίκ μανικιούρ με chrome φινίρισμα;

Υδροχόος

Για τον Υδροχόο, που είναι ζώδιο του αέρα, το καλύτερο που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι τα διάφορα αφηρημένα prints. Για παράδειγμα, μπορείτε να πειραματιστείτε με το καρό, τις ρίγες ή πιο abstract σχηματισμούς για ένα απόλυτα χαριτωμένο μανικιούρ. Οι αποχρώσεις που πρέπει να επικρατήσουν εδώ είναι το μπλε και το λευκό.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς ως ζώδιο του νερού χαρακτηρίζεται από τις φωτεινές και γαλήνιες μπλε αποχρώσεις, με το γαλαζοπράσινο και το τιρκουάζ να είναι οι επικρατέστερες. Επίσης, το glitter μπορεί να προστεθεί πάνω από οποιοδήποτε χρώμα διαλέξετε για να του δώσετε μια απίστευτη λάμψη.