Το “BHMAGAZINO” που κυκλοφορεί την Κυριακή 14 Απριλίου όπως πάντα με το «ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» φιλοξενεί στο εξώφυλλό του την Όπρα Γουίνφρεϊ.

Η διάσημη τηλεοπτική παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μία από τις πλουσιότερες και ισχυρότερες γυναίκες στον κόσμο δεν σταματάει να αιχμαλωτίζει μέσα από την δουλειά της αλλά και την προσωπική της ζωή το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινής γνώμης. Η Όπρα παραμένει στην κορυφή με μία εκπομπή με πολύ υψηλά νούμερα και αποδοχή από τον κόσμο, μία εκπομπή όπου δεν διστάζει να μιλήσει για προσωπικά της θέματα. Αυτό το διάστημα η Γουίνφρεϊ δείχνει να απολαμβάνει την ζωή έχοντας μετά την απώλεια βάρους, αποκτήσει μία εντυπωσιακή εμφάνιση. Διαβάστε το πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ για την γυναίκα που η περιουσία της ξεπερνάει τα 2,8 εκατομμύρια δολάρια.

Στο “BHMAGAZINO” αυτής της Κυριακής μπορείτε να διαβάσετε αποκλειστικές συνεντεύξεις με σημαντικές προσωπικότητες, να παρακολουθήσετε τις εξελίξεις στους τομείς της επιστήμης, της τεχνολογίας, του περιβάλλοντος, των εικαστικών, του βιβλίου και να ταξιδέψετε στο υπέροχο Μπέργκαμο που μετά την βαριά σκιά της πανδημίας ξαναβρήκε τους ρυθμούς του…