Είτε αγαπάτε τις τολμηρές αποχρώσεις στα νύχια είτε προτιμάτε να κρατάτε τα μανικιούρ σας ουδέτερα και πιο «ήρεμα», η τάση του half & half mani ήρθε για να προσθέσει ένα ιδιαίτερο και κομψό στοιχείο στις εμφανίσεις σας. Είναι ιδανική για εσάς που αγαπάτε τα έντονα χρώματα και δεν ξέρετε ποτέ τί να πρωτοδιαλέξετε πετυχαίνοντας έτσι το τέλειο color blocking, ενώ μπορείτε να τη δοκιμάσετε ακόμη κι εσείς που είστε πιο μίνιμαλ. Εμείς συγκεντρώσαμε τους πιο hot χρωματικούς συνδυασμούς για να αποκτήσετε το πιο όμορφο half & half μανικιούρ και σας τους παρουσιάζουμε.

Μαύρο-άσπρο

Ο συνδυασμός του μαύρου με το άσπρο είναι διαχρονικός και μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στα ρούχα όσο και στα μανικιούρ. Βάψτε τη μία πλευρά του νυχιού με ένα καθαρό λευκό χρώμα, ενώ την άλλη πλευρά βάψτε τη με ένα μαύρο βερνίκι νυχιών και ολοκληρώστε με ένα λαμπερό top coat. Το αποτέλεσμα θα είναι σούπερ κομψό και σίγουρα ασυνήθιστο.

Με γήινες αποχρώσεις

Για ένα εξαιρετικά απλό αλλά σούπερ chic half & half μανικιούρ, επιλέξτε αρχικά διαφορετικά γήινα χρώματα. Από το σκούρο καφέ μέχρι το μπεζ, διαλέξτε εκείνες τις αποχρώσεις που σας αρέσουν πιο πολύ και ταιριάζουν στον τόνο της επιδερμίδας σας. Έπειτα, βάλτε από μία σε κάθε νύχι, μόνο από τη μία πλευρά, ενώ την άλλη πλευρά αφήστε τη τελείως «γυμνή» ή βάψτε τη σε έναν τόνο που μιμείται το φυσικό χρώμα των νυχιών σας για ένα πιο διακριτικό look.

Κόκκινο-φούξια

Πρόκειται για τον πιο hot συνδυασμό χρωμάτων στον χώρο της μόδας, ο οποίος όμως φέτος ήρθε και στα νύχια. «Μπλέξτε» το φωτεινό κόκκινο με το φούξια, -βάφοντας τη μία πλευρά του κάθε νυχιού κόκκινη και την άλλη φούξια- και δημιουργήστε το πιο στιλάτο color blocking στο μανικιούρ σας.

Ουράνιο τόξο

Εάν συνήθως είστε αναποφάσιστες με τα χρώματα που πρέπει να διαλέξετε για το μανικιούρ σας, μην ανησυχείτε γιατί στη συγκεκριμένη τάση μπορείτε να συνδυάσετε πολλές αποχρώσεις και το αποτέλεσμα να είναι funky. Για ένα πιο «ήσυχο» look μπορείτε να επιλέξετε παστέλ τόνους, ενώ εάν είστε πιο τολμηρές πείτε ναι στα neon χρώματα που είναι ιδανικά για το καλοκαίρι. Χρησιμοποιήστε διαφορετικό χρώμα σε κάθε νύχι και φέρτε το ουράνιο τόξο στα νύχια σας.

Μπορντό-ροζ

Είναι από τους πιο κομψούς συνδυασμούς χρωμάτων που μπορείτε να δοκιμάσετε. Το μπορντό χαρίζει μια γοητευτική νότα στην εμφάνισή σας, ενώ το ροζ αποπνέει κοριτσίστικα vibes. Εάν δε θέλετε να πάτε με την κλασική εκδοχή της τάσης που θέλει η μία πλευρά του νυχιού να είναι μπορντό και η άλλη ροζ, μπορείτε κάλλιστα να ζητήσετε από τη μανικιουρίστ σας να δημιουργήσει διάφορα graphic σχέδια με αυτούς τους τόνους.

Tortoiseshell

Το εφέ της ταρταρούγας αποτελεί τεράστια τάση φέτος -η Hailey Bieber «ευθύνεται» για ακόμη μία φορά για το trend-, ενώ πλέον θα το δείτε να υιοθετείται και στο half & half mani. Επιλέξτε το δημοφιλές print στη μία πλευρά του νυχιού αφήνοντας την άλλη φυσική και πετύχετε το πιο κομψό μανικιούρ που είχατε ποτέ.