Το λευκό χρώμα στα νύχια είναι ιδανικό για κάθε εποχή και μπορεί να δώσει ένα απόλυτα εντυπωσιακό μανικιούρ. Αυτό το γαλακτερό χρώμα έχει μια τόσο κλασική, κομψή και φρέσκια γοητεία -ειδικά όταν γίνεται σε κοντά νύχια – ενώ αναδεικνύει υπέροχα τη μαυρισμένη επιδερμίδα. Πολλές φορές, όμως, το λευκό μπορεί να γίνει μονότονο. Για να το αποφύγετε αυτό, συγκεντρώσαμε τα πιο όμορφα σχέδια και συνδυασμούς χρωμάτων που μπορείτε να δοκιμάσετε για να δώσετε ενδιαφέρον στο «κλασικό» λευκό μανικιούρ σας.

Ματ λευκό

Το ματ φινίρισμα στα νύχια δεν είναι σίγουρα κάτι που θα επιλέξετε εύκολα για το μανικιούρ σας, αλλά όταν συνδυάζεται με το λευκό μπορεί να δείξει τέλειο. Μπορείτε να διαλέξετε είτε ένα λευκό ματ βερνίκι σε όλη την επιφάνεια των νυχιών είτε να κάνετε διάφορα σχέδια στην επιφάνεια των νυχιών σας για ένα πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Κρεμ

Η celebrity nail artist Betina Goldstein είναι η βασίλισσα των minimal μανικιούρ με τις κρεμ αποχρώσεις να έχουν την τιμητική τους στο προφίλ της στο Instagram. Φορέστε το κρεμ χρώμα μόνο του, χωρίς κάποιο σχέδιο, για ένα κομψό αποτέλεσμα – εναλλακτικά, αν θέλετε κάτι πιο ξεχωριστό, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα αλλιώτικο γαλλικό: βάψτε τα νύχια σας κρεμ στη βάση τους και προσθέστε μια πολύ λεπτή γραμμή στις άκρες τους.

Σαν tuxedo

Ένας κλασικός συνδυασμός χρωμάτων που δεν χάνει ποτέ είναι το άσπρο-μαύρο – στο μανικιούρ αυτή η ιδέα δίνει ένα εξαιρετικά φρέσκο αποτέλεσμα. Βάψτε τη μία πλευρά του κάθε νυχιού λευκή και την άλλη μαύρη πετυχαίνοντας μια φανταστική διχρωμία, που θα μοιάζει με… tuxedo.

Λευκά πουά

Εάν είστε λάτρεις των μίνιμαλ σχεδίων, αυτό το μανικιούρ είναι για εσάς. Επιλέξτε μια διάφανη βάση που θα χαρίσει λάμψη στα νύχια και μόλις στεγνώσει σχηματίστε σε κάθε νύχι στο κέντρο του από μια λευκή κουκκίδα.

Σκακιέρα

Ένα σχέδιο που μπορείτε να κάνετε και μόνη σας: ξεκινήστε με μια διάφανη βάση σε όλη την επιφάνεια των νυχιών και, στη συνέχεια, με το λευκό χρώμα σχηματίστε τετράγωνα σχήματα που μιμούνται το ταμπλό της σκακιέρας. Ολοκληρώστε με ένα λαμπερό top coat και το αποτέλεσμα θα είναι άκρως διασκεδαστικό.

Γαλλικό μανικιούρ

Από αυτήν τη λίστα φυσικά δε θα μπορούσε να λείψει και το κλασικό γαλλικό μανικιούρ. Επιλέξτε το σε κοντά νύχια για να είναι πιο κομψό. Το γαλλικό ταιριάζει σε κάθε στιλ κι εποχή, οπότε προτιμήστε το με κλειστά μάτια.

Λευκές ρίγες

Οι ρίγες αποτελούν τεράστια τάση φέτος, τόσο στα ρούχα όσο και… στα νύχια. Προτιμήστε το κοντό μήκος και ζητήστε από τη μανικιουρίστ σας να δημιουργήσει μερικές λευκές ρίγες -οριζόντια ή κάθετα του νυχιού.