Ο Μάϊος σηματοδοτεί μια ανεπίσημη έναρξη του καλοκαιριού με τα σημάδια να είναι διάχυτα όπου κι αν κοιτάξετε. Ο ζεστός καιρός, τα ανθισμένα λουλούδια και οι διασκεδαστικοί εορτασμοί στην ύπαιθρο πάντα πυροδοτούν το αίσθημα της χαράς και μας εμπνέουν να γίνουμε πιο δημιουργικοί. Αυτή η στάση μεταφέρεται και στις ρουτίνες ομορφιάς μας και ειδικά στο μανικιούρ που γίνεται πιο φρέσκο και παιχνιδιάρικο. Παρακάτω θα βρείτε μερικές ιδέες για να δοκιμάσετε αυτό τον μήνα και να ξεκινήσετε την αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαίρι!

Neon

Οι neon τόνοι έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο αυτόν τον μήνα στο μανικιούρ. Επιλέξτε την απόχρωση που σας αρέσει και σας εκφράζει περισσότερο -λαχανί και φούξια είναι οι αγαπημένες μας- και δημιουργήστε το πιο φωτεινό mani του μήνα. Επίσης, τα neon χρώματα είναι τέλεια και για εσάς που έχετε αρχίσει να κάνετε self tan ή solarium και είστε ήδη λίγο μαυρισμένες.

Neon tie-dye

Μένοντας στο neon στιλ, ένα ακόμη σχέδιο που μπορείτε να δοκιμάσετε με neon τόνους είναι το tie-dye. Αποτελεί ένα signature print της άνοιξης και του καλοκαιριού, στο οποίο αξίζει να δώσετε μια ευκαιρία. Κάντε σε μερικά νύχια tie-dye σχηματισμούς, ενώ αφήστε μερικά άλλα πιο κλασικά, κάνοντας απλώς ένα γαλλικό με τις ίδιες αποχρώσεις που χρησιμοποιήσατε για το neon tie-dye σχέδιό σας.

Μπλε γαλλικό

Για ένα εντυπωσιακό μινιμαλιστικό μανικιούρ, επιλέξτε το «δροσερό» μπλε σε μια καθαρή βάση, για να πετύχετε το πιο ανοιξιάτικο γαλλικό. Αφήστε τα νύχια σας σε ένα μεσαίου μεγέθους μήκος και βάψτε τη γραμμή μπλε χρώμα αντί για λευκό.

May’s flowers

Το floral μανικιούρ είναι πάντα μια εξαιρετική επιλογή αυτήν την εποχή του χρόνου. Διαλέξτε τις αποχρώσεις που σας αρέσουν -προτιμήστε τις παστέλ που είναι πιο ρομαντικές- και ζητήστε από τη μανικιουρίστ σας να δημιουργήσει μερικά μικρά λουλουδάκια σε όλα τα νύχια.

Fruit salad

Η φρουτοσαλάτα είναι το τέλειο γεύμα για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Πώς θα σας φαινόταν εάν τη μεταφέρατε… στα νύχια σας; Σκεφτείτε μικρά καρπούζια, φράουλες, κεράσια και ανανά πάνω σε μια ουδέτερη βάση. Εδώ μπορείτε είτε να κολλήσετε αυτοκόλλητα που απεικονίζουν αυτά τα φρούτα είτε να ζητήσετε από τη μανικιουρίστ να σας τα σχεδιάσει η ίδια για ένα πιο natural αποτέλεσμα.

Μπλε & μωβ σκακιέρα

Δεν είστε έτοιμοι να «αγκαλιάσετε» πλήρως τις φωτεινές ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές αποχρώσεις; Σκεφτείτε να κάνετε το εφέ της σκακιέρας στα νύχια σας. Ωστόσο, αντί για λευκό και μαύρο, συνδυάστε τη γαλάζια βάση στα νύχια με ένα πλούσιο μωβ στα τετράγωνα της σκακιέρας, για να πετύχετε το τέλειο μεταβατικό μανικιούρ.

Κοραλί

Το κοραλί είναι ακόμη ένα χρώμα που αποτυπώνει τη ζεστασιά και τη χαρούμενη διάθεση που επικρατεί την άνοιξη. Μπορείτε είτε να το προτιμήσετε σε όλα τα νύχια χωρίς κάποιο σχέδιο για ένα μονοχρωματικό look είτε να σχεδιάσετε με ένα λεπτό πινέλο νυχιών μερικές καμπυλωτές γραμμές πάνω σε μια «καθαρή» βάση.

Tangerine

Το λαμπερό πορτοκαλί είναι τέλειο για τον Μάϊο. Και σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να το προτιμήσετε σε όλα τα νύχια είτε να κάνετε ένα tangerine french mani, που θα είναι τόσο καλοκαιρινό και ιδιαίτερο. Ολοκληρώστε με ένα λαμπερό top coat και αποκτήστε το πιο φωτεινό μανικιούρ που είχατε ποτέ.