Αν κοιτάξετε πίσω στον χρόνο, κάθε δεκαετία χαρακτηρίζεται από ένα βασικό μανικιούρ. Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, το κλασικό γαλλικό μανικιούρ μεσουρανούσε, ενώ τη δεκαετία του 2010 τα πάντα ήταν holographic. Φτάνοντας στο σήμερα, βλέπουμε τις δυο αυτές τάσεις να γίνονται ένα και το “chrome french manicure” κάνει την εμφάνισή του. Το δημοφιλές αυτό mani μπορεί να γίνει με μια ποικιλία χρωμάτων -δεν περιορίζεται μόνο στο ασημί και το χρυσό. Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, ετοιμαστείτε να δείτε παντού αυτό το σούπερ trend, καθώς και να το δοκιμάσετε κι εσείς στα νύχια σας, γι’ αυτό εμπνευστείτε από τις παρακάτω ιδέες και κλείστε αμέσως το επόμενο ραντεβού σας.

Φούξια

Είτε δεν έχετε ξεφύγει ακόμη εντελώς από την ταινία “Barbie” είτε το αγαπημένο σας χρώμα τυχαίνει να είναι το ροζ, τότε ένα γαλλικό μανικιούρ με φούξια χρώμα στη γραμμή και chrome φινίρισμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εκφραστείτε. Συνήθως προτιμάται σε μακριά, οβάλ νύχια, αλλά φυσικά μπορείτε να το δοκιμάσετε σε όποιο άλλο σχήμα επιθυμείτε και σας ταιριάζει.

Χρυσό

Αν θέλετε να κάνετε μια άκρως λαμπερή εμφάνιση, το gold french mani είναι ιδανικό για εσάς. Θα κάνει τη μαυρισμένη σας επιδερμίδα να αναδειχθεί υπέροχα και αποτελεί την τέλεια επιλογή για εσάς που φοράτε χρυσά κοσμήματα.

Holographic

Το chrome φινίρισμα δημιουργεί από μόνο του μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο μανικιούρ- φανταστείτε το αποτέλεσμα όταν συνδυάζεται με ένα holographic εφέ! Χρησιμοποιήστε στη βάση των νυχιών σας ένα γαλακτερό χρώμα και ένα ασημί holographic chrome χρώμα στο τελείωμα των νυχιών – το αποτέλεσμα είναι σούπερ εντυπωσιακό.

Πράσινο

Το πράσινο είναι πάντα μια καλή ιδέα, αλλά όταν το εγκρίνει και η Dua Lipa, τότε είναι σίγουρα μια τέλεια ιδέα. Τα μακριά τετράγωνα νύχια της σε πράσινο chrome γαλλικό σχέδιο, που είδαμε σε μια φωτογραφία της στο Instagram, ήταν εκπληκτικά και σίγουρα θα δοκιμάσουμε αυτή την εκδοχή.

Κλασικό chrome γαλλικό

Αν από την άλλη είστε λάτρεις του κλασικού γαλλικού, αλλά θέλετε να του δώσετε ένα ευχάριστο twsit, για να δοκιμάσετε και την τάση, τότε θα σας προτείναμε να κάνετε κανονικά το γαλλικό σας και από πάνω να προσθέσετε σκόνη chrome για να πάρετε αυτό το λαμπερό εφέ. Δοκιμάστε το σε αμυγδαλωτά νύχια και αποκτήστε ένα υπέροχα αλά Hailey Bieber glazed γαλλικό.

Μπλε baby french

Το “baby french mani” είναι μια τάση των τελευταίων ημερών και θέλει τη γραμμή του γαλλικού πιο λεπτή από τη συνηθισμένη. Προσθέστε ένα υπέροχο chrome μπλε χρώμα στη γραμμή αντί για το λευκό, αφήστε τη βάση του νυχιού σε μια απόχρωση σχεδόν ίδια με αυτήν των φυσικών νυχιών σας και θα πάρετε αμέσως το πιο παραμυθένιο blue baby french mani σας.