Ο πολυτελής οίκος MCM αγκαλιάζει την κληρονομιά της εκλεπτυσμένης επαναστατικότητας με το νέο «μεθυστικό» άρωμα, “Crush, το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο και στην Ελλάδα. Το βραβευμένο μπουκάλι, το οποίο θυμίζει το εμβληματικό σακίδιο πλάτης της μάρκας, με την έντονη ροζ απόχρωσή του αποτυπώνει τη ζωηρότητα του νέου αρώματος.

Εμπνευσμένο από τη δύναμη που προκύπτει από τη γυναικεία φιλία, το άρωμα “Crush του οίκου MCM, γιορτάζει τη γυναικεία αλληλεγγύη, δημιουργώντας την απόλυτη παιχνιδιάρικη διάθεση. Το νέο άρωμα MCM “Crush” δημιουργεί μια αξέχαστη και μεθυστική γοητεία, αγκαλιάζοντας τη θηλυκότητα με αυτοπεποίθηση και κομψότητα, ενώ παράλληλα εκφράζει το στυλ εκείνης της γυναίκας που δεν θέλει όρια & ταμπέλες, αλλά επιθυμεί να συνδυάσει το κλασικό με μοντέρνα ερεθίσματα.

Το λουλουδάτο και φρουτώδες άρωμα μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε τα ζωντανά άνθη που κρύβει, φλερτάροντας με τις αισθήσεις και ξεδιπλώνοντας μία αναζωογονητική έκρηξη από φρέσκο νέκταρ βερίκοκου, διαλεγμένου στο χέρι Rose de Mai, αλλά και του αισθησιακού κεχριμπαριού που έχει στη βάση του. Το MCM “Crush” είναι το απόλυτο girl item αυτού του καλοκαιριού, προσφέροντας μία σαγηνευτική απόδραση σε έναν παιχνιδιάρικο κόσμο ομορφιάς.

Ο επικεφαλής αρωματοποιός Frank Voelkl της Firmenich και δημιουργός του MCM “Crush”, αναφέρει: «Μέσα από την αντίθεση ζεστών και κρύων συστατικών, έπαιξα με πολύπλευρα φρούτα και κεχριμπάρια για να συνθέσω μία αίσθηση που μοιάζει οικεία αλλά και απροσδόκητη».