Ταιριάζει άψογα με ψητά ψάρια, σολομό και γαρίδες.
Tέλεια τροπική σος μάνγκο: Ιδανική για ψάρια και σαλάτες
Μια εξωτική, δροσιστική σος που θα απογειώσει τα πιάτα σας.

Υλικά
- 3 μάνγκο ψιλοκομμένα σε κύβους
- 3 κουταλιές κονιάκ
- 2 κουταλιές χυμό λάιμ
- 1 κουταλιά πράσινο πιπέρι (τριμμένο)
- 1 κουταλιά μαύρο πιπέρι (τριμμένο)
- 200 γρ. γιαούρτι
- 1 φλιτζάνι νερό
- 2 κουταλιές δυόσμο ψιλοκομμένο
- Αλάτι
Εκτέλεση
Βήμα 1ο
Σοτάρετε το μάνγκο με το κονιάκ για 5΄ σε μέτρια φωτιά. Προσθέτετε το πράσινο πιπέρι, το χυμό λεμονιού, ρίχνετε το νερό και αφήνετε το μείγμα να βράσει για 15-20΄, μέχρι να μαλακώσει αρκετά το μάνγκο.
Βήμα
Στη συνέχεια, αφήνετε τη σάλτσα να κρυώσει λίγο και χτυπάτε το μείγμα στο μπλέντερ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά.
Βήμα 3ο
Σερβίρετε τη σος κρύα.