Porridge με φέτα
Έχετε δοκιμάσει ποτέ αλμυρό porridge; Είναι εύκολο, γρήγορο, θρεπτικό και νόστιμο.

ΜΕΡΙΔΕΣ2
ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ5 λεπτά
Υλικά
- 500 ml νερό
- 60 γρ. νιφάδες βρόμης
- 3 κ.σ. φέτα τριμμένη
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βήμα 1ο
Βάζουμε το νερό σε μια μικρή κατσαρόλα και την τοποθετούμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Βήμα 2ο
Μόλις αρχίσει να ζεσταίνει, προσθέτουμε τη βρόμη. Ανακατεύουμε και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
βήμα 3ο
Σιγοβράζουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να αρχίσει να πήζει. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη φέτα. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε αμέσως.