Extra Tip:
Φροντίζουμε να μη βγάλει ζουμιά το μείγμα, οπότε στραγγίζουμε τις ντομάτες καλά.
Μπορείτε να τους σερβίρετε μαζί με μια σος γιαουρτιού.
Μια υπέροχη και πεντανόστιμη πρόταση για θερινά τραπέζια.
Ρίχνουμε τα ντοματάκια ή τις ντομάτες σε ένα μπολ μαζί με το αλάτι. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα 1-2 φορές και αδειάζουμε το μείγμα σε σουρωτήρι. Το ακουμπάμε πάνω σε μια πιατέλα και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες, κατά προτίμηση 1 νύχτα, να στραγγίξουν καλά τα ντοματάκια.
Στη συνέχεια, μεταφέρουμε τα ντοματάκια σε ένα μπολ και προσθέτουμε τα κρεμμύδια (το ξερό και τα φρέσκα) και τα μυρωδικά.
Ρίχνουμε λίγο-λίγο το αλεύρι και ανακατεύουμε χωρίς να το παρακάνουμε. Θα πρέπει να γίνει το μείγμα ένας χυλός. Δοκιμάζουμε αν θέλει αλάτι και πιπέρι.
Ρίχνουμε λάδι σε ένα τηγάνι και το τοποθετούμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Μόλις κάψει, ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα. Τηγανίζουμε τους κεφτέδες για περίπου 3 λεπτά από την κάθε πλευρά να ροδίσουν.
Extra Tip:
Φροντίζουμε να μη βγάλει ζουμιά το μείγμα, οπότε στραγγίζουμε τις ντομάτες καλά.
Μπορείτε να τους σερβίρετε μαζί με μια σος γιαουρτιού.