Η απόλυτη καλοκαιρινή σαλάτα με καρπούζι
Η γλυκύτητα του καρπουζιού και η αλμυρή γεύση της φέτας δημιουργούν μια ευχάριστη αντίθεση.

Υλικά
- 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 2 κουταλάκια του γλυκού λευκό βαλσάμικο ξύδι
- ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 225 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
- 3 φλιτζάνια ρόκα
- 1 φλιτζάνι κόκκινο κρεμμύδι σε φέτες
- 2 κιλά καρπούζι, σε κύβους
- 115 γρ. φέτα, κομμένη σε κύβους
Εκτέλεση
Βήμα 1ο
Χτυπήστε το ελαιόλαδο, το ξύδι και το αλάτι μαζί σε ένα μεγάλο μπολ.
Βήμα 2ο
Προσθέστε τα ντοματίνια, τη ρόκα και το κόκκινο κρεμμύδι και ανακατέψτε για να καλυφθούν.
Βήμα 3ο
Ανακατέψτε απαλά το καρπούζι και τη φέτα για να σερβίρετε.