Οι μηροί είναι μία από τις πιο συνηθισμένες περιοχές στις οποίες οι άνθρωποι τείνουν να αποθηκεύουν σωματικό λίπος. Αν λοιπόν ο στόχος σας είναι να αποκτήσετε πιο λεπτά πόδια, θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι δεν γίνεται να χάσετε λίπος από συγκεκριμένες περιοχές του σώματός σας, αλλάζοντας τον σωματότυπό σας. Αυτό σημαίνει ότι για να δείτε τα πόδια σας να γίνονται πιο λεπτά, θα πρέπει να χάσετε λίπος από όλο το σώμα σας. Και ο καλύτερος τρόπος να το πετύχετε αυτό είναι συνδυάζοντας μια ισορροπημένη διατροφή με τακτική άσκηση.

Φροντίστε λοιπόν να ελέγχετε το μέγεθος των μερίδων σας, να επιλέγετε τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες και να περιορίσετε τα υψηλά επεξεργασμένα τρόφιμα και τη ζάχαρη που επιβαρύνουν τον οργανισμό σας με περιττές θερμίδες. Από εκεί και πέρα, ορισμένες στοχευμένες ασκήσεις μπορούν να ενδυναμώσουν τους μυς των μηρών σας και να σμιλέψουν την περιοχή.

Το πρόγραμμα που θα δείτε παρακάτω διαρκεί μόλις 5 λεπτά, δεν απαιτεί εξοπλισμό και μπορείτε να το εκτελέσετε από την άνεση του σπιτιού σας. Πρόκειται για ένα απαιτητικό workout που στοχεύει στην περιοχή των μηρών και αξίζει να το εντάξετε στη fitness ρουτίνα σας αν ο στόχος σας είναι τα γυμνασμένα πόδια.

Δείτε το 5λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής: