Δεν είναι λίγοι εκείνοι που είναι ιδιαίτερα ευάλωτοι στις μελανιές. Aν έχετε και εσείς κάποια ενοχλητική μελανιά, μπορείτε να επισπεύσετε την ίασή της φτιάχνοντας ένα κατάπλασμα από μαϊντανό, ρακί και χοντρό αλάτι. Για να το παρασκευάσετε, θα αναμείξετε σε ένα μπολ ένα μάτσο ψιλοκομμένο μαϊντανό με χοντρό αλάτι και θα ρίξετε τόσο ρακί (ή οποιοδήποτε άλλο άσπρο αλκοόλ, π.χ. τσίπουρο, βότκα), όσο χρειάζεται για να δημιουργηθεί μια πάστα. Aπλώστε την πάστα καλά πάνω στη μελανιά και αφήστε τη να δράσει κατά τη διάρκεια της νύχτας. Mε το γιατροσόφι αυτό η μελανιά θα σβήσει πολύ πιο γρήγορα.
Μαϊντανός για τις εκχυμώσεις
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που είναι ιδιαίτερα ευάλωτοι στις μελανιές. Aν έχετε και εσείς κάποια ενοχλητική μελανιά, μπορείτε να επισπεύσετε την ίασή της φτιάχνοντας ένα κατάπλασμα από μαϊντανό, ρακί και χοντρό αλάτι. Για να το παρασκευάσετε, θα αναμείξετε σε ένα μπολ ένα μάτσο ψιλοκομμένο μαϊντανό με χοντρό αλάτι και θα ρίξετε τόσο ρακί (ή οποιοδήποτε […]