Υλικά

  • 1 φλιτζάνι ρύζι για πιλάφι
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 1 φλιτζάνι ψίχα μπαγιάτικου ψωμιού
  • 6 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 κουταλάκι πάπρικα

Εκτέλεση
Bράζετε το ρύζι για 20 λεπτά σε 2½ φλιτζάνια αλατισμένο νερό που κοχλάζει. Όσο βράζει το ρύζι, ετοιμάζετε τα υπόλοιπα υλικά: Πολτοποιείτε το σκόρδο.Tο σοτάρετε μαζί με το ψωμί στο λάδι.Aνακατεύετε όλα μαζί τα υλικά και σερβίρετε

Μερίδες
για 4 άτομα

Σύσταση

  • 908 Θερμίδες 13 γρ. Πρωτεΐνες
  • 113 γρ. Υδατάνθρακες 6 γρ. Κορεσμ. λιπ.
  • 31 γρ. Μονοακ. λιπ. 5 γρ. Πολυακ. λιπ.
  • 0 mg Χοληστερίνη 3 γρ. Φυτικές ίνες