Υλικά
- 1 φλιτζάνι ρύζι για πιλάφι
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 1 φλιτζάνι ψίχα μπαγιάτικου ψωμιού
- 6 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 κουταλάκι πάπρικα
Εκτέλεση
Bράζετε το ρύζι για 20 λεπτά σε 2½ φλιτζάνια αλατισμένο νερό που κοχλάζει. Όσο βράζει το ρύζι, ετοιμάζετε τα υπόλοιπα υλικά: Πολτοποιείτε το σκόρδο.Tο σοτάρετε μαζί με το ψωμί στο λάδι.Aνακατεύετε όλα μαζί τα υλικά και σερβίρετε
Μερίδες
για 4 άτομα
Σύσταση
- 908 Θερμίδες 13 γρ. Πρωτεΐνες
- 113 γρ. Υδατάνθρακες 6 γρ. Κορεσμ. λιπ.
- 31 γρ. Μονοακ. λιπ. 5 γρ. Πολυακ. λιπ.
- 0 mg Χοληστερίνη 3 γρ. Φυτικές ίνες