Γενικά390 θερμίδες η μερίδαΥλικά

  • (Για 4 άτομα)
  • 400 γρ. φύλλα σπανακιού
  • 320 γρ. φύλλα ρόκας
  • 120 γρ. τριμμένο μετσοβόνε
  • 120 γρ. ρόδι (σπόροι)
  • 40 ml χυμό ροδιού
  • 100 ml ελαιόλαδο
  • 40 ml μπαλσάμικο

ΕκτέλεσηΠλένετε καλά τα λαχανικά, τα στραγγίζετε και τα βάζετε σε μια λεκάνη. Έπειτα, χτυπάτε το ελαιόλαδο με το χυμό ροδιού και το μπαλσάμικο. Αναμειγνύετε τα σαλατικά με τους σπόρους ροδιού και τη βινεγκρέτ, προσθέτετε από πάνω το μετσοβόνε και σερβίρετε. Σύσταση

  • Βιταμίνες: Α, Ε, Κ
  • Φυλλικό οξύ
  • Φυτικές ίνες
  • Ασβέστιο
  • Σίδηρο
  • Μαγγάνιο

TipΜπορείτε να κάνετε τη σαλάτα σας ακόμη πιο πλούσια προσθέτοντας σέλερι και κίτρινη κολοκύθα. 

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: