Πολλές φορές οι συνταγές δεν αρκούν για να βγει όμορφο το φαγητό. Υπάρχουν μερικά μικρά μυστικά που «κάνουν τη διαφορά». Σήμερα μπορούμε να μιλήσουμε για το μαϊντανό και τις τηγανητές πατάτες.


Ο μαϊντανός μπορεί να διατηρηθεί φρέσκος για πολύ καιρό στο ψυγείο μας αν τον βάλουμε σε ένα ποτήρι με νερό .Επίσης μπορούμε να τον ψιλοκόψουμε και να τον το τοποθετήσουμε στην κατάψυξη μέσα σε ένα σακκουλάκι ή μπορούμε να τον περάσουμε με λίγο νερό από το μπλέντερ και στη συνέχεια να τον τοποθετήσουμε σε παγοθήκες .Όταν παγώσει τον τοποθετούμε σε σακκουλάκι και τον κρατάμε στην κατάψυξη.


Στις πατάτες, όταν τις βράζουμε, είτε ολόκληρες είτε σε φέτες ή καρέ, για να μην μας λιώσουν προσθέτουμε στο νερό που βράζει λίγο χυμό λεμονιού. Όσον αφορά στο αλάτισμα της τηγανητής πατάτας, πρέπει να γίνεται αμέσως μόλις την βγάλουμε από το καυτό λάδι. Η πατάτα δηλαδή πρέπει να είναι ζεστή και υγρή για να «σταθεί» σωστά το αλάτι επάνω της.