Υλικά
- 800 γρ. σφυρίδα φιλέτο κομμένη σε 4 μερίδες
- 200 γρ. Quaker τριμμένο στο μίξερ έως ότου γίνει πούδρα
- 1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 2 λεμόνια (το ξύσμα τους και το χυμό τους ξεχωριστά)
- 8 τούφες από μπρόκολο
- 200 γρ. καρότα baby
- 1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο
- Αλάτι
- πιπέρι
- 1 κουτ. σούπας μουστάρδα απαλή
Εκτέλεση
* Βάλτε το Quaker σε ένα μπολ μαζί με το μαϊντανό, τον άνηθο και το ξύσμα ενός λεμονιού. Ανακατέψτε καλά το μείγμα
* Λαδώστε ελαφρά ένα μικρό ταψί
* Απλώστε στο ταψί τα φιλέτα της σφυρίδας και αλατοπιπερώστε τα καλά και από τις δύο πλευρές
* Πανάρετε τα φιλέτα στο μείγμα του Quaker με τα μυρωδικά από τη μία τους πλευρά
* Ψήστε στους 190ο για 20 λεπτά έως ότου γίνει τραγανή η κρούστα των μυρωδικών
* Κατά τη διάρκεια του ψησίματος βράστε τα λαχανικά σε ξεχωριστά σκεύη και όταν είναι έτοιμα, αλατοπιπερώστε τα, ρίξτε τους λίγο ελαιόλαδο και κρατήστε τα ζεστά
* Σε ένα σέικερ ρίξτε τη μουστάρδα, το ξύσμα από 1 λεμόνι και τον φρέσκο χυμό τους. Προσθέστε το ελαιόλαδο και χτυπήστε δυνατά μέχρι να δέσει η σάλτσα
* Περιχύστε τα φιλέτα με τη σάλτσα