Οι οκτώ Εθνικοί Διατροφικοί Οδηγοί, που αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος «Ευ Δια…Τροφήν», φιλοδοξούν να βελτιώσουν τη διατροφή όλων των Ελλήνων. Αποτελούν προϊόν συνεργασίας πολλών Ελλήνων και ξένων ειδικών επιστημόνων και καθηγητών, μεταξύ άλλων από τις Ιατρικές Σχολές των Πανεπιστημίων Αθηνών, Κρήτης και Πατρών, το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Περιλαμβάνουν απλές, σύγχρονες και πάνω απ’ όλα τεκμηριωμένες πληροφορίες για κάθε θέμα διατροφής, συνδυασμένες με πλούσιο έγχρωμο φωτογραφικό υλικό, διαγράμματα και πρακτικά συμπεράσματα, προκειμένου να είναι εύκολα κατανοητοί από όλους.

Για σας που ήδη δηλώσατε ενδιαφέρον και προμηθευτήκατε δωρεάν τα δελτία εισόδου από το κεντρικό κτίριο του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (Μιχαλακοπούλου 80, Αθήνα) σας παραθέτουμε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Εθνικός Διατροφικός Οδηγός για Ενήλικες θα διανεμηθεί στους συμμετέχοντες σε έντυπη μορφή, ωστόσο θα είναι διαθέσιμος και σε ψηφιακή μορφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.diatrofikoiodigoi.gr

Επίσης, την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του δεύτερου Εθνικού Διατροφικού Οδηγού για Βρέφη, Παιδιά και Εφήβους.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με δελτία εισόδου που μπορείτε να προμηθευτείτε από το κεντρικό κτίριο του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (Μιχαλακοπούλου 80, Αθήνα) μέχρι αύριο Πέμπτη 16 Οκτωβρίου στις 12:00 το μεσημέρι.


Το πρόγραμμα «Ευ Δια…Τροφήν» στο πλαίσιο του οποίου υλοποιήθηκαν οι Εθνικοί Διατροφικοί Οδηγοί, εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013, που υλοποιείται από το Ινστιτούτο Προληπτικής, Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής Prolepsis και συγχρηματοδοτείται από το Υπουργείο Υγείας και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Ακολουθήστε το στο Google News