ΥΛΙΚΑ
(για 2 άτομα)
500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
100 γρ. κιμάς χοιρινός
1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
30 γρ. μαϊντανός (ψιλοκομμένος)
30 γρ. δυόσμος (ψιλοκομμένος)
2 αυγά
100 γρ. ψίχα ψωμιού
70 ml ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και αφήνουμε το μείγμα για 1 ώρα στο ψυγείο να σφίξει. Στη συνέχεια πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά.

TIP
Μπορούμε να συνοδεύσουμε το πιάτο μας με γιαούρτι αρωματισμένο με μυρωδικά εποχής.