ΥΛΙΚΑ
(για 2 άτομα)
500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
100 γρ. κιμάς χοιρινός
1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
30 γρ. μαϊντανός (ψιλοκομμένος)
30 γρ. δυόσμος (ψιλοκομμένος)
2 αυγά
100 γρ. ψίχα ψωμιού
70 ml ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και αφήνουμε το μείγμα για 1 ώρα στο ψυγείο να σφίξει. Στη συνέχεια πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά.

TIP
Μπορούμε να συνοδεύσουμε το πιάτο μας με γιαούρτι αρωματισμένο με μυρωδικά εποχής.

Ακολουθήστε το στο Google News