Οι μοναδικές καραμέλες Jake Vitamin Candy είναι υγιεινές και νόστιμες, δεν περιέχουν ζάχαρη και γλουτένη και η μοναδικά εκρηκτική γεύση τους ικανοποιεί κάθε απαιτητικό ουρανίσκο. Οι καραμέλες Jake χαρίζουν πολύτιμα οφέλη υγείας χάρη στην αντιοξειδωτική βιταμίνη C που περιέχουν.

Για όσους θέλουν να νιώσουν ότι τρώνε κάτι περισσότερο από μια κλασική και παραδοσιακή καραμέλα, η Jake Vitamin Candy με βιταμίνη C αποτελεί την ιδανική επιλογή. Με 72 mg βιταμίνης C ανά μερίδα (τεμάχιο), οι πρωτοποριακές και υγιεινές αυτές καραμέλες αποτελούν την τέλεια πρόταση για ένα απολαυστικό γλυκό χωρίς ίχνος ζάχαρης, αλλά με άφθονη, ευεργετική και αντιοξειδωτική βιταμίνη C. Μια τέλεια πρόταση για όλους, τον εαυτό μας, τους φίλους, τα παιδιά μας!

Τις Jake Vitamin Candy με βιταμίνη C, χωρίς ζάχαρη και χωρίς γλουτένη, θα τις βρούμε σε 4 μοναδικά εκρηκτικές γεύσεις: Βατόμουρο, Μανταρίνι, Ροδάκινο, Σταφύλι.

Είναι βέβαιο ότι κάθε μπουκιά της νέας αυτής καραμέλας θα χαρίσει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μας και την αίσθηση ευεξίας στο σώμα μας. Δοκιμάστε τις με το Vita που κυκλοφορεί!