Ο υδράργυρος έχει ανέβει αρκετά και οι περισσότεροι έχουμε ήδη κάνει τις βουτιές μας στη θάλασσα. Για να διατηρήσουμε την ενέργεια μας στην παραλία, επιλέγουμε υγιεινά σνακ που σε συνδυασμό με το κολύμπι θα μας βοηθήσουν να κρατήσουμε την φόρμα μας.

Τι να ετοιμάσετε

Αφιερώστε λίγο παραπάνω χρόνο στην προετοιμασία για τη θάλασσα, φτιάχνοντας υγιεινά σνακ, τα οποία μπορείτε να έχετε μαζί σας σε ισοθερμικές τσάντες ή σε ένα μικρό φορητό ψυγείο.

Καθώς οι θερμοκρασίες είναι υψηλές πρώτη σας επιλογή καλό είναι να είναι προϊόντα με χαμηλή υγρασία. Παράλληλα, είναι σημαντικό να έχετε πηγές υδατανθράκων που θα σας δώσουν ενέργεια και θα κρατήσουν το σάκχαρό σας σε ισορροπία αποφεύγοντας έτσι να αισθάνεστε κούραση, υπνηλία και ατονία.

Προτείνουμε: Ρυζογκοφρέτες Fytro, φρυγανιές και παξιμάδια. Συνδυάστε τα με μια πηγή πρωτεΐνης όπως ένα αβγό βραστό, λίγο τυρί χαμηλό σε λιπαρά, μία βραστή γαλοπούλα. Οι Ρυζογκοφρέτες Fytro αποτελούν ιδανικό σνακ για όλη την οικογένεια. Περιέχουν φυτικές ίνες και είναι χωρίς γλουτένη, ενώ κάθε ρυζογκοφρέτα περιέχει μόλις 26 θερμίδες!

Δοκιμάστε επίσης:

Ρυζογκοφρέτα Fytro με ΣουσάμιΡυζογκοφρετάκια με Σοκολάτα Γάλακτος Fytro

Ρυζογκοφρετάκια με Γιαούρτι και γεύση Πορτοκάλι Fytro

* Φρέσκα φρούτα και λαχανικά (ντοματίνια, καρότα, αγγούρια) καθώς και οι ξηροί καρποί είναι επίσης μια άριστη επιλογή.

* Μην ξεχνάτε να έχετε πάντα διαθέσιμο δροσερό νερό για να καλύψετε τις ανάγκες σας σε υγρά τους καλοκαιρινούς μήνες. Αν εκτός από νερό θέλετε να πιείτε και κάτι δροσερό μην καταφύγετε στα αναψυκτικά που θα σας φορτώσουν με θερμίδες. Επιλέξτε ένα ποτήρι παγωμένο Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro με ασβέστιο και βιταμίνες ή ένα Ρόφημα Σόγιας Fytro με ασβέστιο που και θα σας ξεδιψάσουν και θα σας τροφοδοτήσουν με ενέργεια.