Το Supermodel Άσλει Γράχαμ γυμνάζεται πέντε φορές την εβδομάδα ενώ 7,3 εκατομμύρια οπαδοί στο Instagram της «ιδρώνουν» μαζί της. Εδώ είναι τέσσερις από τις καλύτερες συμβουλές της για να ζήσετε το δικό σας #fitlife, ανεξάρτητα από τον αριθμό των οπαδών σας!

Ντυθείτε λειτουργικά, αλλά μοδάτα.

«Η άνεση είναι το κλειδί. Εάν γυμνάζεστε και οι φόρμες σας πέφτουν κάτω, δεν θα μπορέσετε να συγκεντρωθείτε στην προπόνηση σας. Χρησιμοποιώ το γυμναστήριο ως δικαιολογία για να φορέσω διασκεδαστικά χρώματα. Ο σύζυγός μου γυμνάζεται φορώντας ρούχα σε νέον χρώματα και, επιτρέψτε μου να σας πω, είναι σέξι.  Επίσης, δεν βγάζω ποτέ τους κρίκους από τα αυτιά μου όταν πηγαίνω γυμναστήριο. Τα σκουλαρίκια μου είναι μέρος της εμφάνισης μου»

Δοκιμάστε οποιαδήποτε άσκηση, μετά επαναλάβετε δέκα φορές

«Είμαι γυναίκα των άκρων. Εάν ο προπονητής  μου δείχνει αυτή τη μεγάλη αλυσίδα, του λέω: Ας την βάλω στην πλάτη μου, για να το δοκιμάσουμε. Πάντα δοκιμάζω τα πάντα και αν το κάνω μια φορά, μπορώ να το κάνω δύο φορές. Και αν το μπορώ να το κάνω δύο φορές, το κάνω ίσως δέκα φορές. »

Ιδρώστε πριν βγάλετε selfie

«Συνήθως γυμνάζομαι πραγματικά σκληρά για 45 λεπτά σε μια ώρα πριν αφιερώσω 10 λεπτά για να κάνω λήψεις για το Instagram μου. Κάτι σαν έναν ιμάντα γυμναστικής είναι πάντα τέλειο για αυτό, γιατί αυτό δεν είναι κάτι που το μέσο άτομο κάνει στο γυμναστήριο. Λέει: «Αν μπορώ να το κάνω, μπορείτε να το κάνετε». Θέλω πάντα να είμαι έμπνευση και φιλοδοξία ».

Δεν υπάρχει γυμναστής; Φέρτε ένα φίλο!

«Οι εκπαιδευτές στο γυμναστήριο με ώθησαν σε ασκήσεις που δεν ήξερα ότι θα μπορούσα να κάνω. Ακόμα κι όταν ταξιδεύω, κάνουμε προπόνηση μέσω FaceTime. Αλλά μπορείτε επίσης να βεβαιωθείτε ότι δεν παραλείψετε μια προπόνηση πηγαίνοντας στο γυμναστήριο με έναν φίλο. Κάθε άλλη φορά, θα σχεδιάσω μια προπόνηση με την Κάρλι Κλος. Έτσι δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην πάω γυμναστήριο.

Ακολουθήστε το στο Google News